Robust og ekstremt hurtig UHS II 64GB-minnekort

Sandisk Minnekort Secure Digital 64GB Extreme Pro SDXC UHS-II U3 C10 300MB/s

1030441
  • Høy lesehastighet opptil 300 MB/s og skrivehastighet opptil 260 MB/s
  • Konstruert for å stå imot ekstreme miljøer
  • Enkel filredning med RescuePro Deluxe-programvare

Velg variant

1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Minnekort Secure Digital 64GB Extreme Pro SDXC UHS-II U3 C10 300MB/s
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
Vanntett minnekortfutteral for 8 SD-kort
2 134 NOK
Minnekort Secure Digital 64GB Extreme Pro SDXC UHS-II U3 C10 300MB/s
Minnekortleser TS-RDC8 3-in-1 USB-C 3.1
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
2 128 NOK

Solid og ekstremt raskt minnekort for både stillbilder og video

Dette minnekortet er konstruert for å tåle tøff bruk i ekstreme miljøer, og klarer å filme i både fullHD og 4K-UHD. Minnekortene har en lesehastighet opp til 300MB/s, og skrivehastighet opp til 260 MB/s. Ekstremt raske minnekort passer både for profesjonelle fotografer og entusiaster som vil ha ekstremt raske og stabile minnekort for film- og stillbildekameraer som leverer tunge filer.

Fordeler

  • Høy lesehastighet opp til 300 MB/s og skrivehastighet opp til 260 MB/s
  • Designet for profesjonelt bruk, men passer også entusiasten
  • Klarer 4K-UHD
  • Enkel filgjenoppretting med RescuePro Deluxe-programvare
  • Konstruert for å tåle ekstreme miljøer

UHS-II-kort med ekstremtraske overføringshastigheter

SanDisk Extreme PRO UHS-II-kort leverer ekstremt raske overføringshastigheter på opp til hele 300 MB/s når du overfører filer fra minnekortet til harddisken, datamaskinen eller redigeringsprogrammet. Når kaneraet eller datamaskinen lagrer på minnekortet, skriver det pp til 260 MB/s, for at du skal kunne fotografere raske seriebildetagninger i både RAW og JPEG.

Designet for profesjonelle og entusiaster med høye krav til hastighet

Profesjonelle kameraer og høyoppløste filmkameraer trenger raske kort som fungerer i lang tid. Sandisk Extreme Pro-serien har en høy prestasjon og tilforlatelighet.

Film i 4K-UHD

SanDisk Extreme PRO UHS-I har en UHS-hastighetsklasse 3 (U3), noe som innebærer at du kan ta opp uavbrutt 4K UHD og Full HD-video. Dette passer for deg som filmer og ikke vil gå på kompromiss på prestasjon.

Enkel filgjenoppretting med RescuePro Deluxe-programvare

När du kjøper Sandisk Extreme Pro får du også tilgang til RescuePRO Deluxe datagjenopprettingsprogram. Denne programvaren laster du ned, og den gjør det enkelt å gjenopprette filer som er blitt slettet fra minnekortet ved en feil.

Konstruert for å tåle ekstremt tøffe miljøer

For at du skal kunne holde filene dine, bilder og filmer sikre er minnekortete støtsbeskyttet, temperaturbestandig, vanntett og røntgenbeskyttet. Dette gjør kortet ekstremt solid, og maksimerer holdbarheten til minnekortet. 

Leveres med

  • Sandisk Secure Digital UHS-II U3 C10 300MB/s


Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.