SanDisk Professional G-RAID Shuttle SSD 16TB
SanDisk Professional G-RAID Shuttle SSD 16TB
SanDisk Professional G-RAID Shuttle SSD 16TB
Artikkelnummer: 1052750

SanDisk Professional G-RAID Shuttle SSD 16TB

Transportabel SSD RAID-lagring, 16 TB

Nettlager
Bestilles fra leverandør, levering innen 12-16 dager
Butikklager:
 • Åtte SSDer
 • USB-C/Thunderbolt 3-tilkobling
 • Overføringshastighet på opptil 2800 MB/s

Velg minnestørrelse

82 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Åtte bays SSD RAID-lagring og USB-C / Thunderbolt 3-grensesnitt som gir deg høy kapasitet og kraftig ytelse for stabil sikkerhetskopiering, superrask tilgang og sanntids videoredigering. Den støtter multistream i 4K, 8K og VR arbeidsflyter, RAID 0, 1, 5, 10 og 50 konfigurasjoner og gir deg overføringshastigheter på opptil 2800MB/s. G-RAID Shuttle SSD gir deg en superrask lagringsløsning for krevende videoarbeidsflyter når du er på stedet og i studioet ditt.

Fordeler

 • Perfekt for krevende produksjonsflyter
 • Innebygd maskinvare RAID 0, 1, 5 10 og 50
 • Kjedekobling opp til 5 enheter
 • Kapasitet opp til 32TB

Oppbevaring med høy ytelse

G-RAID Shuttle SSD er tilgjengelig i kapasiteter opptil 32TB. Den leverer lagring med høy ytelse for å lagre favorittbildene dine i 4K eller 8K med bredt dynamisk område (HDR) og høy bildefrekvens på ett sted.

Doble Thunderbolt 3-porter og USB-strømforsyning

Takket være doble Thunderbolt 3-porter, med en hastighet på opptil 40 GB/s, kan du enkelt koble til opptil fem ekstra enheter som 4K-skjermer gjennom en enkelt tilkobling til datamaskinen din. USB-C-porten har en overføringshastighet på opptil 10GB/s og gir deg samtidig støtte for opptil 85W USB Power Delivery, som lar deg lade datamaskinen direkte i G-RAID Shuttle SSD.

Optimalisert støtte for multistream

G-RAID Shuttle SSD er bygget for flere strømmer av 4K- og 8K-produksjonsflyter. Den tilbyr båndbredden til å støtte redigering av flere kameraer i sanntid, gjengi bilder med flerlagseffekter og raskt eksportere i en effektiv arbeidsflyt.

Leveres med

 • SanDisk Professional G-RAID Shuttle SSD
 • 8x uttakbare SSD-er
 • Thunderbolt 3 kabel
 • Strømledning
 • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.