SanDisk Professional PRO-DOCK 4 4-Bay Reader Docking  Station
SanDisk Professional PRO-DOCK 4 4-Bay Reader Docking  Station
SanDisk Professional PRO-DOCK 4 4-Bay Reader Docking  Station
Artikkelnummer: 1059151

SanDisk Professional PRO-DOCK 4 4-Bay Reader Docking Station

Kraftig dokkingstasjon med 4 modulplasser og Thunderbolt 3

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Thunderbolt 3 med opptil 40 Gbps
  • Overfør raskt og parallelt fra flere moduler
  • Spar tid og effektiviser arbeidsflyten din
5 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Få en bedre arbeidsflyt med SanDisk PRO-DOCK 4. Sammen med de kompatible PRO-READER-modulene* får du en kraftig dokkingstasjon som effektiviserer både arbeidet og arbeidsområdet ditt. Overfør filer raskt og enkelt fra flere moduler samtidig, selv med forskjellige typer filformater. En innovativ og effektiv løsning for profesjonelle og entusiastiske skapere som jobber med store filer lagret på forskjellige typer minnekort. Få mest mulig ut av tiden din og akselerer arbeidsflyten din med PRO-DOCK 4.

*PRO-READER-modulene selges separat. Se passende tilbehør.

Fordeler

  • Raske og parallelle overføringer
  • Kraftig dokkingstasjon for forbedret arbeidsflyt
  • Thunderbolt 3 med kjedealternativ
  • PRO-DOCK Utility-app for macOS
  • Gigabit Ethernet-port
  • Laget av materialer av høy kvalitet
  • Fem års garanti

Mer enn en dokkingstasjon

PRO-DOCK 4 er en kraftig dokkingstasjon som du kan koble til datamaskinen, skjermen og annet tilbehør direkte via USB-C, Thunderbolt 3, USB-A eller DisplayPort. Den gir også strøm til den bærbare datamaskinen eller andre enheter med opptil 87W strømforsyning. I tillegg til å fungere som en dockingstasjon er den først og fremst et kraftig arbeidsverktøy med mulighet for å installere inntil fire moduler for rask og parallell overføring av store filer fra minnekort. Overfør fra forskjellige typer minnekort og i forskjellige filformater samtidig direkte til datamaskinen eller direkte til en ekstern harddisk via kjedekobling.

Forbedre arbeidsflyten din

For de av dere som tar mange bilder eller videoer og håndterer mange store filer i forskjellige formater, er PRO-DOCK 4 et utmerket valg som vil gjøre overføring fra minnekort både raskere og jevnere. Det vil spare deg for tid og bidra til en mer effektiv arbeidsflyt. Med Thunderbolt 3 får du overføringer på opptil 40 Gbps.

SanDisk Professional PRO-DOCK 4 PRO-LESER

Velg PRO-READERS for dine behov

PRO-DOCK 4 har fire spor for PRO-READER. De selges separat slik at du kan velge hvilke som passer deg og dine behov avhengig av hvilke typer minnekort du bruker. Modulene kan også brukes enkeltvis uten å være festet til PRO-DOCK 4. Dette betyr at du enkelt kan ta med en eller flere PRO-READER når du er på farten. Modulene kobles enkelt til med USB-C.

Leveres med

  • PRO-DOCK 4
  • Strømkabel
  • Thunderbolt 3 kabel, 0,8 meter
  • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen