SmartRig

Saramonic SmartRig

1027974
495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Koble til en mikrofon til din smartphone eller ditt nettbrett

Med Saramonic SmartRig kan du koble hvilken som helst mikrofon til din smarttelefon eller ditt nettbrett via den vanlige headsetinngangen. Perfekt for intervjuer eller for eksempel hvis du trenger å ta opp et lydsignal fra et miksebord. Mikrofonen er forbundet med en 3-pins XLR-kontakt, og adapteret kobles til telefonen med en 4-pinners 3,5mm jack.

SmartRig drives av et 9-volts batteri, og kan gi 48 volt fantomspenning til å drive kondensatormikrofoner. Via den integrerte 3,5 mm-kontakten for hodetelefoner får du tilgang til kompatible programmer.

  • Frekvensområde: 20 Hz – 20 kHz
  • Maksimal effekt ved fantommatning: 13 mA
  • Mål: 88 x 41 x 42 mm
  • Vekt: 75 gram

Telefon, mikrofon og kabelen på bildet er ikke inkludert

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.