SmartRig

Saramonic SmartRig

1027974
649 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Koble til en mikrofon til din smartphone eller ditt nettbrett

Med Saramonic SmartRig kan du koble hvilken som helst mikrofon til din smarttelefon eller ditt nettbrett via den vanlige headsetinngangen. Perfekt for intervjuer eller for eksempel hvis du trenger å ta opp et lydsignal fra et miksebord. Mikrofonen er forbundet med en 3-pins XLR-kontakt, og adapteret kobles til telefonen med en 4-pinners 3,5mm jack.

SmartRig drives av et 9-volts batteri, og kan gi 48 volt fantomspenning til å drive kondensatormikrofoner. Via den integrerte 3,5 mm-kontakten for hodetelefoner får du tilgang til kompatible programmer.

  • Frekvensområde: 20 Hz – 20 kHz
  • Maksimal effekt ved fantommatning: 13 mA
  • Mål: 88 x 41 x 42 mm
  • Vekt: 75 gram

Telefon, mikrofon og kabelen på bildet er ikke inkludert

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.