A4 Kopi/Printer papir 500 ark

Scandinavian Photo A4 Kopi/Printer papir 500 ark

1017975
  • Dokumentpapir for utskrift av tekst og til daglig bruk
  • Fungerer både til Inkjet (blekk) og laserteknikk
  • Alltid bra å ha hjemme
49 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Kopieringspapir 500 ark

Et papir med satinoverflate og ekstra høy hvithet, svært egnet for både inkjet som laserteknikk for utskrifter i både farge og svart/hvitt. Papiret er laget med ColorLok-teknikk, som innebærer at det tørker raskt og gir levende farger og dyp sorthet.

Papiret passer til kopiering, utskrift, faks samt til åskrive og tegne på.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.