Gavekort

Scandinavian Photo Gavekort

VOUCHER-NO

Fyll inn en verdi mellom 100 og 10 000 kr og klikk så på knappen "Legg i handlekurv"

Finnes på nettlager

Den perfekte gaven som er like enkel å gi bort som den er morsom å få!

Gavekortet sendes som et fysisk kort og kan deretter brukes til både fullstendig og delvis betaling, gyldig for alle Scandinavian Photos produkter og tjenester i butikk, på nettet og gjennom kundeservice. Gavekortet kan ikke benyttes på CEWE Fotoservice

Kortet er gyldig i 3 år etter kjøpsdatoen, og det maksimale beløpet det kan lastes opp med er 10 000 kroner, for større beløp kan du kjøpe flere kort.

Kortet kan ikke løses inn for penger, tapt kort vil ikke bli erstattet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.