Fotoramme 60x80 hvit

Scandinavian Photo Fotoramme 60x80 hvit

1017985
  • Ramm inn og vis frem dine bilder
  • Produsert av tre og float-glass
  • Svenskprodusert kvalitetsramme
329 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Fotoramme 60x80 hvit
Matt Professional Rull 24" x 30m 230gr
Passepartout 60x80 til fotoramme kritthvit
1 528 NOK
Fotoramme 60x80 hvit
Passepartout for 60x80 fotoramme til 50x70 kritthvit
Syrefritt ileggsblad / isolerpapp 60x80
557 NOK

Ramme for fotografer
Gi bildene dine plassen de fortjener i våre kvalitetsrammer fra Sverige. Rammene er laget av tre og float-glass, og er utstyrt med horisontalt og vertikalt oppheng.

Til alle våre rammer har vi også passende passepartouter og fotopapir.

Både våre passepartouter og fotopapir er syrefrie, men bakplatene i fotorammene er ikke det. For å garantere et syrefritt miljø for dine fotografier anbefaler vi derfor at du setter inn ett eller to av våre syrefrie fotoark bak bildet ved innramming.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.