Skulderstativ Gunner V2 DSLR rig

Scandinavian Photo Skulderstativ Gunner V2 DSLR rig

1027266
3 645 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Stabil rigg for system- og videokameraer

Skulderstativ Gunner V2 DSLR rig håndterer tyngre kameraer og fungerer like godt for systemkameraer som for større videokameraer. Riggen gir komfort og stabilitet ved filming og fotografering, og kan også monteres på et stativ. En stor fordel med riggen er at du ikke trenger å holde den hele tiden, men kan slippe den helt til å hvile på skulderen mellom opptakene.

Leveres med:

  • 1 stk kameraplate/quick release-plate
  • 3 skt karbonfiberrør 15mm, 300mm
  • 2 stk håndtak
  • 1 stk z-shape rodclamp
  • 1 stk skulderbeskyttelse
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.