Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Lysmåler L-478DR-U-EL Litemaster Pro til

Sekonic Lysmåler L-478DR-U-EL Litemaster Pro til

1027549
4 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Lysmåler L-478DR-U-EL Litemaster Pro til
Veske pussepose i microfibermateriale
Batteri Recyko 1000 serie NiMH AAA 4-pakk
4 463 NOK

Smart lysmåler med touch-funksjon

Sekonics Litemaster Pro L-478-serie er verdens første lysmåler med pekeskjerm. Med en rekke funksjoner for både stillbilder og video, samt en kompakt størrelse er denne lysmåleren både praktisk og enkel å bruke.

  • Stor og tydelig pekeskjerm på 2,7"
  • Kalibrer lysmåleren etter kameraet
  • Innebygd trådløs støtte for Elinchrom

Stor pekeskjerm

Lysmåleren har en stor LCD-skjerm på 2,7" som viser lyset i omgivelsene, blitslys, cine og en mengde annen informasjon på en tydelig og lettforståelig måte. Innstillinger gjøres direkte på skjermen.

Enkel kamerakalibrering

Du kan raskt og enkelt kalibrere L-478 til kameraet ditt ved hjelp av Sekonics programvare (Sekonic Data Transfer) sammen med data fra enten Seconic eller X-rite elelr ved å manuelt mata dataene til Sekonic Data Transfer eller på selve måleren.

Trådløs styring med Elinchrom Skyport

L-478DR-U-EL har en innebygd teknologi for Elinchrom, som kombinerer lysmåling og blitseffektstyring trådløst direkte i lysmåleren med en radiomodul og antenne. Systemet sender på 2,4GHz og bruker signalprotokoll som er unik for Elinchrom Skyport.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.