AVX EKP kameramottagare

Sennheiser AVX EKP kameramottagare

1018846
5 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kameramottaker AVX EKP
Ultrakompakt mottaker som passer rett i XLR-inngangen på ditt kamera eller innspillingsenhet. Den støtter automatisk frekvensskanning i det lisensfrie området 1880-1900. Mottakeren roterer rundt XLR-kontakten for å unngå kollisjon med andre enheter montert på kameraet, i tillegg slås den automatisk av og på med P48-spenning fra kameraet som gjør at batteriet varer så lenge som mulig.

 

Egenskaper:

  • Ultrakompakt mottaker
  • Direkte XLR-tilkobling til videokameraer
  • Lisensfritt bånd (1880-1900)
  • Phantom power-kontroll, automatisk av og på
  • Automatisk justering av inngangsnivå
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.