Registrering

Registrering av reparasjonsoppdrag

Flere verksteder kan tilby raskere og enklere behandlingstid for din reparasjon ved å returnere direkte til produsent eller verksted. 

De produsentene som har egne rutiner for service og reparasjon finner du listet opp nedenfor. Klikk på produsenten av ditt produkt for å komme til registreringssjema for deres verksted. Hvis produsenten ikke er listet opp velger du "Øvrige merker".

Dersom du ønsker at Scandinavian Photo skal håndtere din service, hjelper vi selvfølgelig til med dette! Register service ved å trykke «Scandinavian Photo» i listen under.

Ved innsending til Scandinavian Photo AS, sendes varen til følgende adresse:

Scandinavian Photo AS, Møllergata 4, 0179 Oslo

NB: Merkes tydelig "REPARASJON"

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.