Shape Sony FX9 Remote Extension Kit
Shape Sony FX9 Remote Extension Kit
Shape Sony FX9 Remote Extension Kit
Shape Sony FX9 Remote Extension Kit
Shape Sony FX9 Remote Extension Kit

Shape Sony FX9 Remote Extension Kit

Forlengelseshåndtak til Sony FX9

1047442
NettlagerBestillingsvare
Butikk:
  • Tilpasset Sony FX9
  • Enkel å montere og bruke
  • Justerbar vinkel og kan roteres 360 grader
3 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Shape forlengelseshåndtak for Sony FX9 gir deg en justerbar armforlengelse (2 tommer) for sidehåndtaket som følger med Sony FX9. Den uttrekkbare armen er utstyrt med en skrallenøkkel for enkelt å justere lengden på armen. Forenkle produksjonen din med FX9 remote extension kit.

Fordeler

  • Tilpasset Sony FX9
  • Enkel å montere og bruke
  • Justerbar vinkel og kan dreies 360 grader

Forlengelseshåndtak tilpasset Sony FX9

Shape extension håndtak er designet med Arri rosetter for montering på kamera eller bunnplate med standard ARRI rosetter. Den har også SHAPEs patenterte Push-Button-teknologi for enkel vinkeljustering og 360-graders rotasjon. SHAPE er kjent for sitt patenterte trykknappsystem, som nå brukes av så mange fagfolk i bransjen. Teknologien ble utviklet for å gi filmskapere rask og enkel tilpasning. Ved ganske enkelt å trykke på knappen får du en 360-graders rotasjon for å plassere det eksterne forlengelseshåndtaket i den beste posisjonen for din bruk - trykk, juster, slipp og deretter låsen.

Leveres med

  • Shape Remote Extension kit for Sony FX9
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.