Shure Mikrofon VP83F Lenshopper
Shure Mikrofon VP83F Lenshopper
Shure Mikrofon VP83F Lenshopper
Shure Mikrofon VP83F Lenshopper
Shure Mikrofon VP83F Lenshopper
Shure Mikrofon VP83F Lenshopper
Artikkelnummer: 1006887

Shure Mikrofon VP83F Lenshopper

Profesjonell mikrofon for blitssko

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Kondensatormikrofon inkludert puffbeskyttelse
  • Superkardioid polart mønster
  • LCD-skjerm med bakgrunnsbelysning
3 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Shure VP83F Lenshopper er en mikrofon med blitsskofeste for profesjonelt lydopptak. Denne kondensatormikrofonen har et superkardioid/lobulært polart mønster for å fange kun den tiltenkte lydkilden, med et bredt frekvensområde for naturlig lydgjengivelse. En LCD-skjerm gir deg en klar oversikt over innstillinger og med avanserte brukerkontroller for hodetelefonovervåking, mikrofonforsterkning og avspillingsstøtte osv. får du en fleksibel og brukervennlig mikrofon som tar filmene dine til nye nivåer.

Brukervennlig mikrofon med perfekt lyd

Shure har utviklet en fleksibel mikrofon for å feste til filmen eller systemkameraets blitssko og betydelig forbedre og forbedre lydopptak under filmopptak. VP83F-komponentene er de samme som de som brukes av proffene, med mye kraft for maratonfilmopptak. Innebygd støtdempende Rycote® Lyre® fjæring isolerer vibrasjoner og mekanisk lyd. Stellar RF-immunitet eliminerer uønskede lydartefakter fra mobiltelefoner og RF-enheter.
Alle kontroller er intuitivt plassert og du kan se innstillingene i det opplyste LCD-displayet på baksiden.

Meny og kontroll

  • LCD-skjerm som viser lydnivå, batterilevetid, sporinformasjon, hodetelefonnivå, mikrofonforsterkning, bassfilter og gjenværende opptakstid
  • Joystick med 5 posisjoner som justerer alle parametere som monitorvolum, bassfilter, mikrofonforsterkning, sporvalg og avspilling
  • Opptaksknapp med et trykk som muliggjør raskt opptak og tillater pause og stopp
  • Justerbar forsterkning (1 dB trinn opp til 60 dB) for finjustering av nivået

Filmer og lyd tas fortsatt opp direkte til kameraet ditt, men som et ess i ermet sikkerhetskopierer Shure VP83F lydopptak til et microSD-kort. På denne måten får du den originale lyden som aldri har gått gjennom forforsterkerne i kameraet lagret separat. Shure VP83F støtter minnekort på opptil 32 GB.

Leveres med

  • 2 AA-batterier for 10 timers batterilevetid under opptak
  • Avtakbar 3,5 mm gullbelagt minijack-kabel
  • Standard monteringssko for kamera eller stativ
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.