Shure Beta 58A
Shure Beta 58A
Shure Beta 58A
Shure Beta 58A
Shure Beta 58A
Shure Beta 58A

Shure Beta 58A

Klassisk dynamisk sangmikrofon for den store scenen

1029733
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
  • Superkardoid lydopptak
  • Beskyttende nettinggitter
  • XLR-tilkobling
  • Mikrofonholder inkludert
1 869 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Dette er den ultimate, dynamiske vokalmikrofonen. Beta58 har superkardiod karakter for maksimal forsterkning for feedback, og tåler et veldig høyt lydtrykk. Den er blitt designet for maksimal proximity-effekt for sang nær mikrofonen. Beta58 har en neodymiummagnet for et godt forhold mellom signal og støy. Bruksområdene inkluderer vokal, koring og tale.
Frekvensområde: 50-16000Hz

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.