Mikrofonkabel XLR han - XLR hun 3 meter

Pulse Mikrofonkabel XLR han - XLR hun 3 meter

1013745
  • Lengde: 3 meter
189 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Mikrofonkabel XLR han - XLR hun 3 meter
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
343 NOK

Svært slitesterk mikrofonkabel som holder lenge

Mikrofonkabelen fra Pulse er designet med en kontaktteknologi som er spesielt designet for å klare harde utfordinger under lang tids bruk. Avlastningslåsene er sveiset i én del, noe som gjør at kabelen avlastes og livslengden blir lenger. Kabelen er svært smidig og i myk kvalitet, med signalledere og skjerm av OFC (Oxygene Free Copper). Den tette og effektive kopperskjermen eliminerer effektivt forstyrrelser. Dette gjør at du vil få eksepsjonelt rene og forstyrrelsesfrie signaler.

3 meter

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.