XLR-kabler

XLR-kabel er en balansert kabel som er vanlig for mikrofoner, forsterkere og høyttalere der man ønsker minst mulig forstyrrelser. XLR-kontakten kommer i flere forskjellige varianter, men den vanligste er 3-pinners, som består av to positive poler og en negativ pol sammen med separat jord. Dette gjør lydsignalet balansert med høy kvalitet som varer selv om kabelen er veldig lang. Hos Scandinavian Photo finner du både korte og lange høykvalitets XLR-kabler fra Pulse, Sennheiser og Cordial med flere. Kjøp XLR-kabel på nett eller i butikk.

Filtrering
Oslo Grand Opening
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen