Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona

Pulse Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona

1013746
  • 6 meter
249 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
403 NOK
Svært slitesterk instrumentkabel som holder lenge 
Mikrofonkabel fra Pulse designet med en kontaktteknologi som er spesielt designet for å klare harde påkjennelser under lang tids bruk. Avlastningslåsene er i ett stykke, noe som gjør at kabelen avlastes og livslengden blir lenger. Kabelen er svært smidig og i myk kvalitet, med signalledere og skjerm av OFC (Oxgene Free Copper). Den tette og effektive kobberskjermen eliminerer effektivt forstyrrelser. Dette gjør at du får eksepsjonelt rent og forstyrrelsesfritt signal.

6 meter

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.