Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona

Pulse Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona

1013746
  • 6 meter
249 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
402 NOK
Svært slitesterk instrumentkabel som holder lenge 
Mikrofonkabel fra Pulse designet med en kontaktteknologi som er spesielt designet for å klare harde påkjennelser under lang tids bruk. Avlastningslåsene er i ett stykke, noe som gjør at kabelen avlastes og livslengden blir lenger. Kabelen er svært smidig og i myk kvalitet, med signalledere og skjerm av OFC (Oxgene Free Copper). Den tette og effektive kobberskjermen eliminerer effektivt forstyrrelser. Dette gjør at du får eksepsjonelt rent og forstyrrelsesfritt signal.

6 meter
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.