Sigma 14mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 14mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 14mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 14mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Artikkelnummer: 1060074

Sigma 14mm f/1,4 DG DN Art L-mount

Ultravidvinkel med enestående optisk ytelse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Maksimal blenderåpning på f/1,4
  • Ultravidvinkel på 14 mm
  • Internt fokus
19 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

14 mm ultravidvinkel med maksimal blenderåpning på f/1,4. Alt det beste for astrofotografering. Stjernehimmelen er et svært krevende motiv for et vidvinkelobjektiv, med sine mange små lyspunkter spredt over hele bildeflaten. 14 mm f/1,4 DG DN | Art er verdens videste f/1,4 fastobjektiv for å fange den bredeste, lyseste, høyeste oppløsningen og mest fengslende stjernehimmelen som er mulig.

Fordeler

  • Linsekonstruksjon: 19 elementer i 15 grupper
  • Maksimal blenderåpning på f/1.4
  • Ultravidvinkel på 14 mm
  • Internfokus
  • Støv- og sprutbestandig design
  • Designet for å minimere flare og spøkelser
  • Nærgrense på 30 cm

Ultravidvinkel 14 mm med enestående optisk ytelse

Denne verdensnyheten ble oppnådd ved å bruke det beste fra SIGMAs optiske teknologi, fra design til linseproduksjonsprosessen. 19 elementer i 15 grupper, inkludert 1 SLD-glasselement, 3 FLD-glasselementer og 4 asfæriske linseelementer, utgjør en enestående linsekonfigurasjon. Dette gjør det mulig å oppnå avansert aberrasjonskorreksjon, høy grad av presisjon i konstruksjonen og lysstyrken på f/1,4. Spesielt sagittal koma-flare, som forvrenger stjernenes form, er nøye korrigert, og selv ved den største blenderåpningen gir optikken høy bildereproduserbarhet helt ut i bildets periferi. Ghosting og flares blir også behandlet nøye gjennom både optisk design og antirefleksbehandling. Dette muliggjør klar, skarp fotografering av stjernehimmel og nattscener. Optimalisert for astrofotografering, som krever ekstremt høy ytelse, leverer dette objektivet bilder som overgår forventningene i alle scener, inkludert landskap, arkitektoniske bilder, portretter og innendørsfotografering.

Optimalisert for astrofotografering

Objektivet er utstyrt med spesialiserte funksjoner for å støtte astrofotografering og høyhastighets autofokus med en HLA (High-response Linear Actuator) lineærmotor. Dens beviste evne til å fotografere stjernelandskap vil gi nye muligheter for visuelle uttrykk og nytelse i alle miljøer, inkludert dagtid landskap, arkitektur og innendørs fotografering i mørke og trange rom.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen