Cashback 1 100 kr
Artikkelnummer: 1056266

Sigma 16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary til Sony FE

Kompakt ultravidvinkelzoom med konstant f/2,8 blender for Sony FE

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Konstant blender på f/2,8 i hele zoomomfanget
 • God skarphet og bildekvalitet med asfæriske og FLD-linseelementer
 • Forandrer ikke størrelse ved zooming
11 190 NOK

Sigma Spring Cashback

Akkurat nå kan du få 1100 kroner tilbake når du kjøper dette objektivet fra Sigma. For å benytte deg av tilbudet må du registrere kjøpet på Sigmas nettside. Klikk på "les mer" for å se alle produktene som er inkludert i cashbacken og fullstendige vilkår og betingelser. Kampanjen varer frem til 31/5 - 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivningSIGMA 16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary kombinerer eksepsjonell optisk kvalitet og lyssterk f/2,8 konstant blender i et robust og lett objektiv. Det åpner for nye muligheter for Sony E-mount-brukere som trenger profesjonelle resultater i et kompakt format.

Fordeler

 • Konstant blenderåpning på f/2,8
 • God skarphet og bildekvalitet med asfæriske- og FLD-linser
 • Designet for å minimere bluss og ghosting
 • Ni avrundede blenderlameller for attraktiv bokeh
 • Kort nærgrense på 25 cm

Avansert og kompakt design

Med sin utmerkede feltkurvekorreksjon kan 16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary oppnå eksepsjonell skarphet fra kant til kant, noe som er viktig for de fleste vidvinkelapplikasjoner. Det har fem FLD-elementer og fire asfæriske linseelementer for å sikre optimal bildekvalitet med minimale aberrasjoner. Objektivet har en intern zoommekanisme som holder den totale lengden konsistent gjennom hele zoomområdet, noe som hjelper det å føles balansert i hånden. Den interne zoomen gjør også at tyngdepunktet til objektivet forblir ganske konstant, så det er perfekt for bruk med gimbal. En filtergjenge i forkant gjør at filtre kan festes lettere. Objektivet har en usedvanlig kompakt formfaktor, det veier kun 450g og måler kun 100,6mm i lengden, noe som gjør det til et veldig praktisk objektiv som er bærbar nok for hverdagsfotografering. Det er spesielt attraktivt for landskaps-, bryllups- og reisefotografer som trenger å bære utstyret sitt over lengre perioder. Lett, allsidig og ekstremt kapabel, SIGMAs 16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary tilbyr fotografer enkel frihet i den ultravide enden.

Kompromissløs optisk ytelse i et kompakt objektiv

16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary er optimalisert med den nyeste optiske designteknologien og gir en høyytelsesoptikk som leverer eksepsjonell bildekvalitet til tross for sin kompakte størrelse. De to asfæriske linseelementene med stor diameter og fem ideelt arrangerte FLD-glasselementer (hvis egenskaper reflekterer egenskapene til fluoritt) holder objektivet lett og kompakt samtidig som de effektivt undertrykker de laterale og vertikale kromatiske aberrasjonene som ofte forringer bildekvaliteten til andre ultravide objektivdesign. Objektivet bruker også de avanserte digitale korreksjonsmulighetene til moderne kameraer for å gjøre det mulig å oppnå en så imponerende bildekvalitet fra et så lite objektiv. En konstant blenderåpning på f/2,8 gir en liten dybdeskarphet for uskarpe områder uten fokus, noe som er spesielt nyttig når du tar nærbilder. Objektivets bokeh er myk og sirkulær takket være de ni avrundede blenderbladene, som gjør at bakgrunnen aldri distraherer fra motivet i fokus. SIGMA har også gjort omfattende tiltak for å motvirke ghosting og flare, som er forårsaket av refleksjoner inne i objektivhylsen. En Super Multi-Layer Coating sørger for at 16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary gir kraftige resultater med høy kontrast selv under de vanskeligste motlysforholdene.

Komfortabel formfaktor som gir mer frihet og brukervennlighet

16-28mm har frontfiltergjenge innebygget, som gjør at ND og polarisasjonsfiltre lettere kan festes. Dette er spesielt nyttig for landskapsfotografer og filmskapere. Ved å bruke en trinnmotor for å kontrollere AF-aktuatoren, er autofokusen på 16-28 mm f/2,8 DG DN Contemporary både rask og stillegående, noe som gjør den ideell for fotografering og video i stille omgivelser. Den interne zoommekanismen gjør at objektivet kan opprettholde samme lengde gjennom hele zoomområdet og nesten uten forskyvning av balansepunktet. Stabiliteten den gir vil bli verdsatt av alle som ønsker å bruke objektivet med en gimbal, eller for håndholdte eller vlog-stil videoopptak. Den interne zoommekanismen bidrar også sterkt til objektivets gunstige fysiske dimensjoner: med en lengde på 100,6mm, en diameter på 77,2mm og en vekt på bare 450g, konkurrerer kompaktheten med vidvinkelzoomer med langsommere objektiver med f/4-blender. Kombinert med SIGMA 28-70 mm f/2,8 DG DN Contemporary, kan fotografer dekke brennvidder fra ultravidvinkel til middels telefoto med bare to objektiver. Deres totale vekt på kun 920g gir et ekstremt allsidig, kompakt objektivsystem med en stabil lysstyrke på f/2,8.

Eksepsjonell byggekvalitet med intuitiv ergonomi

Objektivet er konstruert av spesielt utvalgte lettvektsmaterialer, inkludert Thermally Stable Composite (TSC), et polykarbonat med en termisk sammentrekningshastighet som ligner på aluminium. Dette gjør at objektivet kan operere med den høyeste ytelsen selv i miljøer med store temperaturforskjeller, ettersom metall- og plastdelene trekker seg sammen og utvides med lignende hastigheter. Presisjonen til hver enkelt komponent og den enkle skjønnheten til det ferdige produktet er mulig takket være håndverket og ekspertisen til SIGMAs ansatte, selskapets enestående produksjonsteknologi og den strenge kvalitetskontrollen ved SIGMAs eneste fabrikk i Aizu, Japan. Kompakt og lett, 16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary er et sofistikert, men allsidig fotografisk verktøy som tilbyr fotografer og filmskapere den perfekte blandingen av bærbarhet og ytelse.

Leveres med

 • SIGMA 16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen