Nyhet
Artikkelnummer: 1101345

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary Canon RF

Svært lett og kompakt normalzoom for Canon RF

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Svært rask og stillegående autofokus
 • Blender f/2,8 i hele zoomområdet
 • Brennvidden tilsvarer 27-75 mm
6 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary er et nytt tilskudd til Sigmas lineup for APS-C-systemer. Det er en usedvanlig kompakt og lyssterk standardzoom tilpasset speilløse kameraer. Objektivet er ideelt for et bredt spekter av applikasjoner innen både fotografering og video, inkludert landskap, portrett, gatefotografering, arkitektur og events.

Fordeler

 • Svært rask og stille autofokus – perfekt for raske motiver som dyr og barn
 • Brennvidden tilsvarer 27-75mm i 35mm-format
 • Stor f/2,8 blenderåpning i hele zoomområdet
 • Veier kun 290 gram – passer godt til det speilløse systemet ditt
 • Kompakt størrelse med en lengde på 7,45 centimeter
 • Perfekt arbeidshest ideell for daglig bruk

Etterlengtet Canon RF-optikk

Sigmas første speilløse zoomobjektiv i APS-C-størrelse, Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary, blir nå tilgjengelig med Canon RF-fatning. Dette gir brukerne mulighet til å bruke Sigma-zoomobjektiver med høy ytelse og høy kvalitet på Canons RF-system. En kontrollalgoritme, inkludert AF- og kommunikasjonshastighetsoptimalisering, er utviklet spesielt for Canonobjektiver med RF-fatning. I tillegg til å muliggjøre høyhastighets AF, støtter objektivet også Servo AF og korrigering av aberrasjon i kameraet. Fattningen er gummitettet for bruk i en rekke ulike miljøer.

For ulike fotosituasjoner

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary har en rask og nesten helt stille autofokus som gjør objektivet perfekt for en rekke fotografiske situasjoner, inkludert fotografering i stille omgivelser, innspilling av videoer og fotografering av motiver i rask bevegelse. Dette oppnås ved hjelp av en steppermotor. Siden objektivet er lite og lett, kan det brukes fleksibelt i situasjoner med håndholdt fotografering, noe som krever høy mobilitet, fotografering med gimbal, enmannsopptak og vlogging. Med fokus på å gjøre objektivet så allsidig som mulig for et bredt spekter av fotoforhold, har Sigma designet det med en minimum fokusavstand på 12,1 cm og en maksimal forstørrelse på 1:2,8*, noe som også gjør det ideelt for nærbilder.

Et objektiv med stor blenderåpning på f/2,8 og utmerket bildekvalitet

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary dekker 27mm til 75mm i 35mm-format, og har en stor blenderåpning på f/2,8 i hele zoomområdet. Dette gjør det enkelt å oppnå uklare bakgrunner, noe som er perfekt for attraktive portretter og nærbilder. Bokehen er myk og attraktiv slik at den ikke distraherer fra motivet i fokus. Objektivets tre høytytende asfæriske glasselementer kombinert med minimering av det totale antallet elementer gir utmerket optisk kvalitet uten å veie for mye, og bruk av avvikskorrigering i kameraet eliminerer ytterligere optiske feil som forvrengning og vignettering.

Leveres med

 • Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen