Sigma 24mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 24mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 24mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 24mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Artikkelnummer: 1056907

Sigma 24mm f/1,4 DG DN Art L-mount

Lyssterk vidvinkel med høy optisk kvalitet for L-mount

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Veldig rask og nøyaktig autofokus
 • Tilpassbar AFL-knapp
 • Mange spesialdesignede glasselementer minimerer alle typer aberrasjoner
11 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivningSigma 24mm f/1,4 DG DN Art er en oppdatert versjon av Sigmas klassiske objektiv 24mm f/1,4 DG HSM Art. Den nye versjonen av objektivet er designet eksklusivt for speilløse fullformatkameraer, og en lettere og mer kompakt konstruksjon bidrar til perfekt balanse mellom objektivet og ditt speilløse kamera. Sigma 24mm f/1,4 DG DN Art har også en rekke profesjonelle funksjoner som utrolig rask autofokus, klikk-og-lås blenderring og tilpassbar AFL-knapp. Brennvidden på 24 mm passer til alt fra nærportretter til vakre landskap.

Fordeler

 • Tilpasset speilløse fullformatkameraer
 • Veldig rask og nøyaktig autofokus
 • Mange spesialdesignede glasselementer minimerer alle typer aberrasjoner
 • Tilpassbar AFL-knapp
 • Meget høy bildekvalitet
 • 11 avrundede blenderblader gir en jevn og rund bokeh
 • Frontlinsen har en vann- og oljeavvisende overflatebehandling
 • Værtett konstruksjon

Eksepsjonell optisk ytelse

Til tross for det kompakte designet har Sigma 24mm f/1,4 DG DN Art en sofistikert konstruksjon, objektivet inneholder 17 glasselementer i 15 grupper, inkludert to SLD (special low dispersion) og tre asfæriske elementer. Den avanserte konstruksjonen til objektivet bidrar til å minimere alle typer aberrasjoner og sørger for at du får meget høy bildekvalitet.

Rask og lydløs autofokus

Sigma 24mm f/1,4 DG DN Art er utstyrt med en trinnmotor som styrer en fokuslinsegruppe som består av kun ett lettvektselement, og gir en responsiv, stillegående og kompatibel autofokus. Objektivet fungerer også fint hvis du vil bruke det til filming.

Profesjonelle funksjoner

Sigma 24mm f/1,4 DG DN Art har en blenderring som lar deg enkelt styre blenderåpningen gjennom objektivet eller gjennom kameraet hvis den er satt til auto. På objektivet er det også en ergonomisk plassert AFL-knapp som kan tilpasses ønsket funksjon fra kameramenyen (avhengig av kameramodell).

Elegant og robust objektiv

I tillegg til den elegante designen er Sigma 24mm f/1,4 DG DN Art laget for å tåle langvarig profesjonell bruk. Objektivet er støv- og værforseglet og har en vann- og oljebestandig overflatebehandling på frontlinsen slik at du ikke trenger å bekymre deg for objektivet selv under tøffere værforhold.

Leveres med

 • Sigma 24mm f/1,4 DG DN Art
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Blomsterformet solblender med lås
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen