Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary Fuji X
Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary Fuji X
Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary Fuji X
Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary Fuji X
Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary Fuji X
Artikkelnummer: 1054753

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary Fuji X

Perfekt hverdagsobjektiv med høy lysstyrke for Fujifilm X

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Rask og jevn AF-ytelse
 • Enestående bildekvalitet med lysstyrke f/1,4
 • Kompakt design og praktisk bruk
3 960 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med en stor blenderåpning på f/1,4 leverer dette kompakte objektivet bilder av høy kvalitet selv under dårlige lysforhold, og den runde blenderåpningen med 9 blader skaper vakker bokeh. Objektivet kan brukes til portrett-, landskaps- og interiørfotografering og den raske autofokusen gir skarpe bilder og jevne filmer.

Fordeler

 • Rask og jevn AF-ytelse
 • Enestående bildekvalitet med lysstyrke på f/1,4.
 • Kompakt design og praktisk bruk
 • Produsert av TSC-materiale for minimal deformasjon
 • Leveres med solblender

Moderne og kompakt standardobjektiv med stor blenderåpning

Sigmas Super Multi-Layer Coating bidrar til å redusere "refleks" / gjenskinn og skygger samtidig som den gir skarpe bilder. Du vil nyte den vakre bokeh-effekten som bare et førsteklasses objektiv med stor blenderåpning kan tilby, og også oppdage dens eksepsjonelt skarpe optiske ytelse. Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary er også laget av et termisk stabilt komposittmateriale (TSC) for større presisjon og bruk i miljøer med store temperaturvariasjoner.

Sigma 30mm f / 1.4 DC DN Contemporary - objektiv

Rask og jevn autofokus

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary har innebygget AF-steppermotor, som gir en myk og medgjørlig autofokus som egner seg godt for både stillfotografering og filming. Spesielt ved filming fungerer autofokusen stort sett lydløst og veldig medgjørlig og presist.

Sigma 30mm f / 1.4 DC DN Contemporary - objektiv

Høy kontrast selv ved maksimal blenderåpning

Du kan bruke den grunne dybdeskarpheten ved største blenderåpning til å ta fantastiske portretter og stillbilder. Du kan også velge å lukke blenderåpningen for større dybdeskarphet og for å fange landskap eller øyeblikksbilder. En lyssterk største blender på f/1,4 utmerker seg i lite lys og gir også økt kontroll over dybdeskarpheten for å oppnå selektive fokuseffekter. Du får dermed muligheten til å oppleve moroa ved å fotografere med en lyssterk maks blender på f/1,4.

Leveres med

 • Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender(LH586-01)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK