Sigma 500mm f/5,6 DG DN OS Sports L-mount
Sigma 500mm f/5,6 DG DN OS Sports L-mount
Sigma 500mm f/5,6 DG DN OS Sports L-mount
Sigma 500mm f/5,6 DG DN OS Sports L-mount
Artikkelnummer: 1100069

Sigma 500mm f/5,6 DG DN OS Sports L-mount

Ultrateleobjektiv med høy optisk ytelse og høyhastighets-AF

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Bildestabilisering med OS2-algoritme
 • Kompatibel med høyhastighets-AF
 • Låsebryter for blenderring
38 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

SIGMA 500mm f/5,6 DG DN OS Sports er et høykvalitets ultrateleobjektiv designet eksklusivt for speilløse kameraer. Det har en fast brennvidde på 500 mm med enestående bildekvalitet i en overraskende kompakt og lett innpakning. Ved å bruke flere eksklusive glasselementer med stor diameter og lav spredning har SIGMA klart å redusere størrelsen på objektivkonstruksjonen betydelig. Objektivets chassis, som hovedsakelig består av høypresisjons konstruerte plastdeler, har utmerket byggekvalitet og værbestandighet, inkludert støv- og sprutsikker konstruksjon, til tross for den kompakte størrelsen. Med sin detaljrike klarhet og praktiske størrelse gir SIGMA 500mm f/5,6 DG DN OS Sports en helt ny fotoopplevelse for natur-, fly- og sportsfotografering og andre actionfylte typer fotografering.

Fordeler

 • Bildestabilisering med den nyeste "OS2"-algoritmen
 • Intern fokusering
 • Kompatibel med høyhastighets AF
 • Støtter DMF og AF+MF
 • Minste fokusavstand: 320 cm
 • HLA-motorer (High-response Linear Actuator) Støtter DMF og AF+MF
 • Bryter for låsing av blenderring
 • Bryter for fokusbegrensning
 • Bryter for fokusmodus
 • Støv- og sprutsikker konstruksjon

Ideell for fotografering uten stativ

Den nyeste optiske konstruksjonen med lavdispersjonsglass har gitt både en ekstremt kompakt objektivkonstruksjon og høy optisk ytelse med utmerket aberrasjonskorreksjon. I tillegg til at den kompakte størrelsen gjør det mulig å fotografere uten stativ, gir den raske autofokusen med HLA (High-response Linear Actuator) og OS2-bildestabiliseringsalgoritmen en komfortabel fotograferingsopplevelse.

Høy optisk ytelse og kompakt objektivdesign

Den nyeste optiske designen har gjort det mulig å miniatyrisere det optiske systemet til dette 500 mm ultrateleobjektivet. Ved å bruke konvekse elementer av lavdispersjonsglass i den fremre delen av objektivet, gir objektivet både høy korreksjon av aberrasjoner og kortere lyslengde. Den avanserte produksjonsteknologien ved SIGMAs eneste fabrikk i Aizu i Japan gir den nødvendige presisjonen til å produsere disse store, eksklusive glasselementene med lav spredning. Objektivet korrigerer aberrasjoner på en utmerket måte, spesielt aksial kromatisk aberrasjon som ikke kan korrigeres av kamerahuset, og sørger for jevn, høy oppløsning fra midten av bildet og helt ut i kantene.

Fullt av funksjoner som kan tilpasses

Objektivet er utstyrt med en Focus Limiter-bryter som gjør det mulig for brukeren å begrense AF-fokusområdet ved behov, noe som gir presis og enda raskere fokusering. I tillegg finnes det tre AFL-knapper som kan programmeres med en rekke funksjoner via menyen på utvalgte kameraer. AFL-knappene er lett tilgjengelige, uansett hvordan kameraet er orientert, slik at viktige innstillinger er lett tilgjengelige. For L-mount versjonen kan SIGMA USB DOCK UD-11 brukes til å tilpasse OS-funksjonen eller fokusgrensen for Custom Mode-bryteren.

Høyhastighets-AF med HLA lineær fokusmotor

Den lineære AF-motoren HLA (High-response Linear Actuator) brukes i objektivet. Den kjennetegnes av høy nøyaktighet takket være avansert elektronisk styring og lavt støynivå. HLA gjør det mulig å oppnå rask og nøyaktig autofokus selv ved ultratelefotografering, for eksempel sports- og fuglefotografering, der det kreves ekstremt presis fokusering.

OS2-algoritme i bildestabiliseringsfunksjonen

Den nyeste OS2-algoritmen gir en utmerket bildestabiliseringseffekt på 5,0 trinn. Objektivet er utstyrt med to OS-moduser: Modus 1 er egnet for generell fotografering, mens modus 2 er ideell for panoreringer, for eksempel i motorsport. I modus 2 gir SIGMAs Intelligent OS, en algoritme som er spesielt utviklet for panorering, effektiv bildestabilisering selv når kameraet beveges vertikalt eller diagonalt, enten kameraet er plassert horisontalt eller vertikalt. Dette sikrer at motivets bevegelser kan fanges opp uten at du mister panoreringseffekten.

Leveres sammen med

 • SIGMA 500 mm f/5,6 DG DN OS Sports
 • Objektivdeksel foran og bak
 • Solblender
 • Bæreveske
 • Stativfeste
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen