Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary Nikon Z
Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary Nikon Z
Artikkelnummer: 1059439

Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary Nikon Z

Utmerket portrettobjektiv for APS-C. Tilsvarer 84 mm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kompakt konstruksjon
 • Stillegående og rask autofokusmotor
 • Værforsegling ved bajonetten
6 127 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med stor f/1,4 blenderåpning leverer dette kompakte objektivet bilder av høy kvalitet selv under dårlige lysforhold, og den avrundede blenderen med 9 blader skaper vakker bokeh. Objektivet kan fremfor alt brukes til portrettfotografering og den raske autofokusen gir skarpe bilder og jevn fokusering i video

Fordeler

 • Kompakt konstruksjon
 • Myk autofokus for video
 • Værforsegling ved bajonetten
 • Bildekvalitet som konkurrerer med Sigma Art
 • Høy lysstyrke

Høy lysstyrke

Et objektiv med høy lysstyrke er perfekt for å oppnå liten dybdeskarphet og isolere detaljer i bildene dine, men også for å fotografere under dårligere lysforhold. Bakgrunnsuskarpheten på Sigmas 56 mm f/1,4 DG HSM Art er myk og kremaktig, fri for harde og forstyrrende overganger.

Meget høy skarphet

For å utnytte den fine bakgrunnsuskarphet er objektivet designet for å ha svært høy skarphet gjennom hele området, selv ved største blenderåpning og ved alle brennvidder.

Allsidig brennvidde

56mm er en brennvidde for de som liker lengre brennvidder som tilsvarer 112mm på fullformat. Objektivet kan levere en kort dybdeskarphet for å isolere motiver og er perfekt egnet for for eksempel portrettfotografering.

Stillegående og rask autofokusmotor

Autofokusen drives av en HSM-motor som gjør fokuseringen rask, stillegående og optimalisert for video, foto og hybrid autofokus.

Leveres med

 • Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary
 • Solblender
 • Linsedeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen