Sigma 60-600mm f/4,5-6,3 DG DN OS Sports Sony FE
Sigma 60-600mm f/4,5-6,3 DG DN OS Sports Sony FE
Artikkelnummer: 1058626

Sigma 60-600mm f/4,5-6,3 DG DN OS Sports Sony FE

Allsidig ultratelezoom med kraftig bildestabilisering

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Utrolig allsidig brennvidde 60-600mm
 • Intelligent bildestabilisering (OS)
 • Rask autofokus
28 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivningSIGMA 60-600 mm f/4,5–6,3 DG DN OS | Sports er et kraftig ultratelezoomobjektiv med unik 10x zoom, designet eksklusivt for speilløse fullformatkameraer. Den nyeste optiske designen gir høy optisk ytelse i hele zoomområdet, selv ved 10x zoom, noe som gjør objektivet i stand til å fange alle mulige scener i høy oppløsning. Den nyutviklede lineære motoren "HLA (High-response Linear Actuator)" gir rask og presis autofokus. I tillegg tillater den nyutviklede algoritmen «OS2» bildestabilisering tilsvarende 7 stopp ved vidvinkel og 6 stopp på telesiden. Objektivet lar brukerne sømløst fange alt fra nærbilder til motiver på lang avstand uten å måtte bytte objektiv.

Fordeler

 • Utrolig allsidig brennvidde 60-600 mm
 • Intelligent bildestabilisering (OS)
 • Rask autofokus
 • 25 elementer i 15 grupper (2 FLD- og 3 SLD-elementer)
 • Høy optisk ytelse
 • Støv- og værbeskyttet design

Stabil og høy optisk ytelse i hele zoomområdet

SIGMA har brukt den nyeste optiske designen for å effektivt korrigere den kromatiske aberrasjonen som har en tendens til å oppstå i ultrateleobjektiver. Dette oppnås ved å bruke en rekke materialer av høy kvalitet, inkludert FLD- og SLD-glasselementer. Objektivet er i stand til å fange hvert øyeblikk med kompromissløs bildekvalitet i det unike 60-600 mm zoomområdet. Minimum fokusavstand er 45 cm i den vide enden, og ved 200 mm har objektivet sin maksimale forstørrelse på 1:2,4, slik at man også kan bruke objektivet som telemakro, noe som utvider objektivets allsidighet.

Høyhastighets AF takket være nyutviklet "HLA"-motor

Autofokusen i SIGMA 60-600mm f/4,5–6,3 DG DN OS | Sports benytter den nyutviklede lineære motoren "HLA (High-response Linear Actuator)". Kombinasjonen av denne svært effektive lineære motoren og avansert elektronisk kontroll gjør det mulig å få til stillegående autofokus med eksepsjonelt høy hastighet og presisjon. Den nye motoren muliggjør også høy ytelse ved følgende fokus, og sikrer at man ikke går glipp av det avgjørende øyeblikket  i sportsfotografering eller andre situasjoner der motivet er i bevegelse, fra motorkjøretøyer til fugler i flukt.

Nyutviklet bildestabiliseringsalgoritme "OS2" gir høy kompensasjon på opptil 7 trinn

Objektivets OS (Optical Stabilizer) bruker SIGMAs nyutviklede algoritme "OS2". Den nye algoritmen forbedrer bildestabiliseringsytelsen betraktelig, med 7 stopp i den vide enden og 6 stopp i telefotoenden. Dette gjør at objektivet fanger kraftige og dynamiske øyeblikk med en rik følelse av bevegelse. Objektivet er utstyrt med to OS-moduser: Mode 1 egner seg for generell fotografering, og Mode 2 egner seg best for panorering, som i motorsport og andre dynamiske situasjoner. I Mode 2 er det, takket være en akselerasjonssensor kombinert med SIGMAs Intelligent OS, en algoritme spesielt utviklet for panorering som gjør det mulig å oppnå effektiv bildestabilisering selv når kameraet beveger seg vertikalt eller diagonalt, uavhengig av om objektivet er rettet horisontalt eller vertikalt. Dette betyr at bevegelsen til motivet kan uttrykkes uten å miste panoreringseffekten i bildet.

Chassis bygget i flere materialer for et lett og robust objektiv

Objektivet har et chassis bygget i flere materialer, som magnesium, CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic) og TSC(Thermally Stable Composite) som er optimalt arrangert i henhold til deres egenskaper. Resultatet er at objektivchassiset veier mindre samtidig som det opprettholder samme robusthet som tidligere modeller, og gir høy allsidighet i en rekke miljøer og bruksområder. Carbon Fiber Reinforced Plastic er et lett men sterkt materiale som blant annet brukes i fly. Thermally Stable Compositee er et polykarbonat med termiske egenskaper som ligner på aluminium. Materialets likhet med metalldeler bidrar til høye produksjonsstandarder.

Dual Action Zoom for intuitiv komposisjon

Objektivet har Dual Action Zoom, som støtter zooming med både zoomringen og skyvezoom ved å skyve objektivet inn og ut. Dette lar brukeren raskt og intuitivt endre brennvidden uavhengig av situasjonen.

Støv- og værbeskyttet design for sikkerhet i forskjellige miljøer

Bajonetten, fokusringen, zoomringen, samt brytere og bryterpanel er støv- og værbeskyttet for å forhindre at støv og skitt kommer inn i objektivet. Frontlinsen har en vann- og oljeavvisende overflatebehandling.

Leveres med

 • Sigma 60–600mm f/4,5–6,3 DG DN OS
 • Linsedeksel/hette LC-740E
 • Solblender LH1144-02
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • Innebygd stativfeste (kan ikke fjernes)
 • Veske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen