Sigma 65mm f/2 DG DN til Sony E
Sigma 65mm f/2 DG DN til Sony E
Sigma 65mm f/2 DG DN til Sony E
Sigma 65mm f/2 DG DN til Sony E
Sigma 65mm f/2 DG DN til Sony E
Sigma 65mm f/2 DG DN til Sony E
Artikkelnummer: 1050204

Sigma 65mm f/2 DG DN til Sony E

Lyssterkt objektiv med rask autofokus til Sony E

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Designet for speilløse fullformatskameraer
 • Lyssterkt objektiv for fotografering i svakt lys
 • Ni avrundede blenderlameller gir myk bakgrunnsuskarphet
8 188 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lyssterkt og raskt normalobjektiv

Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary er et allsidig normalobjektiv for speilløse kameraer i fullformat. Med perfekt balanse mellom kompakt konstruksjon og lett vekt, vil dette objektivet passe ditt speilløse system suverent. Objektivet er værbestandig, har rask og presis autofokus og en konstruksjon laget utelukkende av metall. Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary er egnet for daglig fotografering, portretter og produktbilder.

Fordeler

 • Lyssterkt objektiv for fotografering i svakt lys
 • Ni avrundede blenderlameller gir myk bakgrunnsuskarphet
 • Lett vekt på 405g
 • Profesjonell metallkonstruksjon
 • Utmerket optisk ytelse
 • Støv- og fuktighetsbestandig konstruksjon

Konstruert for ytelse og funksjonalitet

Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary er konstruert med tolv glasselementer i ni grupper. Blant disse glasselementene finner du to asfæriske elementer som arbeider for å redusere det sfæriske avviket som kan oppstå. Det har også et spesielt SLD-element (Special Low Dispersion) som reduserer kromatisk avvik.

Sigmas I-serie

Sigma I-serien er en del av deres Contemporary-serie objektiver designet for å gi brukere av speilløse fullformatskameraer flere alternativer for optikk. Sigmas I-serie har utnyttet muligheten til å produsere mindre og lettere objektiver for speilløse systemkameraer som fortsatt har en utrolig god optisk ytelse. Objektivene i I-serien er bygget utelukkende av metall som Sigma's Cine-serie, dette gir en eksklusiv følelse, profesjonell kvalitet og fremfor alt økt holdbarhet.

Leveres med

 • Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary
 • Solblender (LH636-01)
 • Magnetisk frontlinsedeksel (LCF62-01M)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.