CINE 18-35mm T2 PL-mount

Sigma CINE 18-35mm T2 PL-mount

1028693
  • Frontdiameter på 95 mm er standard gjennom hele Sigma CINE-serien
  • Standardisert tannhjulsposisjon gjør det lett å bytte objektiv med følgefokus og/eller zoomotor montert
  • 0.8M Gear Pitch-standard sikrer kompatibilitet med eksternt tilbehør
  • 180°rotasjon på fokusringen, 160° rotasjon på zoomringen og linjær iris med samme gradetall per T-stop.
  • Dempede ringer sikrer at objektivet ikke gir noen type lyd fra seg
  • Innebygd objektivstøtte minimerer stresset på bajonettfatningen på både kamera og objektiv
54 000 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sigma 18-35mm T2

Sigma 18-35mm T2 inngår i Sigmas High Speed Zoom-serie av videoobjektiv har en optisk ytelse som er laget for å takle framtidens høyoppløste formater, som 6K og 8K. Objektivene åpner flere muligheter for deg som filmer, etter som de er optimalisert for digitale videokameraers sensorer. Zoomobjektivet har høy hastighet med konstant lysgjennomslipp på T2 gjennom hele zoomområdet.

  • Kompakt, lett og robust videoombjektiv
  • Lyssterkt med flott bokeh
  • Støv- og sprutsikkert - laget av 100% metall
  • Fokusrotasjonsvinkel på 180°

Høy bildekvalitet og optisk ytelse

Normalzoomobjektivet har et zoomområde på 18-35mm med største lysinnslipp på T2 gjennom hele zoomområdet og leverer skarphet i kombinasjon med en riktig flott bokeh. Det er laget for å oppfylle Sigmas CCI-standard og leverer fargebalanse og oppløsning av høyeste klasse. Objektivet er laget for å minimere lyslsøring og ghosting, som øker kontrasten i motlys.

Værtettet og robust

Med en kompakt og lett design holder objektivet vekten og størrelsen på et minimum. Objektivet har en robust konstruksjon som er både støv-og sprutsikker og gjør at du kan bruke det under tøffe værforhold. Det er laget i metall og har påfreste tall og indikatorer, og er laget for å vare.

Filmobjektiv

Objektivet har tannhjul og er laget for å brukes med følgefokus-systemer. Det har også trinnløs blender. Ringene er lyddempet for lydløs drift. Med en fokusrotasjonsvinkel på 180° får du ekstremt høy presisjon på fokuseringen.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.