Sigma Two Prime Lenses kit Sony E-mount
Artikkelnummer: 1035590

Sigma Two Prime Lenses kit Sony E-mount

Two Prime Lenses kit Sony E-mount

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
  • Frontdiameter på 95mm er standard gjennom hele Sigma CINE-serien
  • Standardisert tannhjulsposisjon gjør det lettere å bytte objektiv med followfocus og/eller zoommotor montert
  • 0.8M Gear Pitch-standard sikrer kompatibilitet med eksternt tilbehør
135 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

CINE 14mm og 135mm T2 Sony EF-mount

Sigma 14mm og 135mm T2 FF inngår i Sigmas FF High SPeed Prime-serie av videoobjektiv med den største blender på T2. Objektivet fungerer med fullformatskameraer, og har en kompakt konstruksjon som gjør det enkelt å bruke, samtidig som det leverer en svært høy oppløsning - klar for 8K. Dette er et objektiv for deg som jobber med film, og som stiller høye krav til utstyret ditt.

  • Kompakt, lett og robust filmobjektiv
  • Lyssterkt med fin bakgrunnsuskarphet
  • Støv- og sprutsikkert - laget av 100% metall
  • Fokusrotasjonsvinkel på 180°

Høy bildekvalitet og optisk prestasjon

Den er designet for å oppfylle Sigmas CCI-standard og leverer fargebalanse sammen med oppløsning av høy klasse. Linsen er konstruert for å minimere lysslør og spøkelsesbilder, samt øke kontrasten i motlys.

Værtett og robust

Med et kompakt og lett design holder objektivet vekten og størrelsen til et minimum. Objektivet har en robust konstruksjon som er både støv- og sprutsikkert, noe som gjør at du kan bruke det også ved tøffe værforhold. Kroppen er laget av 100% metall for å tåle påkjenninger, og vare lenge.

Filmobjektiv

Objektivet har tannringer, og er designet for å kunne brukes med følgefokus, samt en stillegående trinnløs blenderinnstilling. Ringene er blit lyddempet for en så stille drift som mulig. Med en fokusrotasjonsvinkel på 180° får du ekstremt høy presisjon på fokuseringen.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.