Sirui 24mm f/2,8 Anamorphic lens 1,33x til Sony E
Sirui 24mm f/2,8 Anamorphic lens 1,33x til Sony E
Sirui 24mm f/2,8 Anamorphic lens 1,33x til Sony E
Artikkelnummer: 1050520

Sirui 24mm f/2,8 Anamorphic lens 1,33x til Sony E

Gi filmene dine en cinematisk følelse med et anamorfisk objektiv

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Gi videoene dine det klassiske filmutseendet
  • Skaper et størrelsesforhold på 2,4:1
  • Horisontale bluss som gir en Sci-Fi-følelse
10 780 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sirui 24mm f/2.8 Anamorphic Lens 1.33x

Klassiske filmer som Blade Runner, Alien og Gladiator har alle én ting til felles. I tillegg til filmskaper Ridley Scott, har de også en teknologi som bringer dem sammen – en anamorfisk linse. Dette har tidligere vært en noe komplisert og fremfor alt kostbar løsning, men med Siruis Anamorphic Lens 1.33x blir det både enklere og billigere enn før å gi filmene dine et skikkelig filmatisk preg.

Fordeler

  • Gi videoene dine det klassiske filmutseendet
  • Skaper et sideforhold på 2,4:1
  • Horisontale bluss som gir en sci-fi følelse
  • Fin bokeh i oval form lik den i filmer
  • 13 linseelementer i 10 grupper

Lag kinofilmer med ditt eget kamera

Med Sirui 24mm f/2,8 anamorphic lens objektiv har du muligheten til å filme med de samme effektene som du ser på store filmer. Den ovale og myke bokeh som er i bakgrunnen er skapt av et anamorfisk objektiv. En annen effekt du vil få med dette objektivet er de karakteristiske horisontale faklene som er gjenkjennelige fra kjente sci-fi-filmer. I motsetning til Sirui sine tidligere anamorfe linser med brennvidde på 50 mm og 35 mm, gir dette objektivet deg et enda større synsfelt og egner seg virkelig for landskapsscener.

Få det magiske 2,4:1-forholdet i filmen din

Sirui 24mm f/2,8 anamorphic lens utvider ditt horisontale synsfelt med 33 % sammenlignet med et tradisjonelt objektiv. Ved etterbehandling «avklemmer» du så filmen eller bildene dine slik at du får det filmatiske sideforholdet på 2,4:1. Det er denne etter-bandingen som gir bokehen din det ovale utseendet fordi de runde formene trekkes ut.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.