Sirui

Kjøp dine Siruiprodukter hos oss! Hos oss kan du kjøpe kamerastativ, videostativ, kulehoder, gimbals, kameraplater, selfiesticks og tilbehør fra Sirui både online og i butikk. Vi har et bredt utvalg av produkter fra Sirui i ulike prisklasser for alle typer fotografer og behov!

38 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Stativhode
Materiale
Maks høyde
Høyde uten midtsøyle
Laveste høyde
Sammenslått lengde
Benseksjoner
Kort / ingen midtsøyle
Låsetype

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.