Sirui 50 mm f/1,8 Anamorphic Lens 1,33x til Sony E
Sirui 50 mm f/1,8 Anamorphic Lens 1,33x til Sony E
Sirui 50 mm f/1,8 Anamorphic Lens 1,33x til Sony E
Sirui 50 mm f/1,8 Anamorphic Lens 1,33x til Sony E
Artikkelnummer: 1047107

Sirui 50 mm f/1,8 Anamorphic Lens 1,33x til Sony E

Gi dine filmer cinematisk følelse med ett anamorfisk objektiv

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Anamorfisk objektiv uten adaptere til Sony E
  • Skap den klassiske "film"-looken på dine videoer
  • Bokeh med særegen karakter og tredimensjonell dybdeskarphet
5 285 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sirui 50 mm f/1,8 Anamorphic Lens 1,33x

Klassiske filmer som Blade Runner, Alien og Gladiator har alle én ting til felles. I tillegg til filmskaper Ridley Scott, har de også en teknologi som bringer dem sammen – en anamorfisk linse. Dette har tidligere vært en noe komplisert og fremfor alt kostbar løsning, men med Siruis Anamorphic Lens 1.33x blir det både enklere og billigere enn før å gi filmene dine et skikkelig filmatisk preg.

  • Anamorfisk objektiv uten adaptere
  • Lag det klassiske "filmutseendet" til videoene dine
  • Bokeh med særpreg og tredimensjonal dybdeskarphet
  • Horisontale bluss som er klassisk "anamorfe"
  • Godt bygget i aluminium med lett vekt

Det anamorfe "looket" gir deg en filmatisk karakter gjennom sin ovale bokeh, karakteristiske bakgrunnsuskarphet og de klassiske horisontale lyseffektene. Siruis 50 mm f / 1.8 anamorfe linser er en ny, moderne og fleksibel løsning med enkel fokusering og meget god skarphet.

Skaper et filmatisk sideforhold på 2,39:1

Sammenlignet med et tradisjonelt 50 mm-objektiv, utvider Sirui sine anamorfe linser ditt horisontale synsfelt med 33 %. Du må "klemme ut" filmen eller bildene dine etterpå, siden objektivet fanger opp mer enn en tradisjonell sfærisk (rund) objektiv. Dette gir deg det filmatiske sideforholdet på 2,39: 1 som er vanlig i film og skaper svarte «felter» øverst og nederst på videoen din uten at du trenger å legge til disse selv. Bredden på 33 % gjør at 50 mm-objektivet tilsvarer mer et 37,5 mm-objektiv på en APS-C-sensor og blir dermed litt over 50 mm tilsvarende en fullformatssensor.

Stabil konstruksjon i aluminium

Objektivet er robust, men likevel lett på 560 gram på grunn av sin aluminiumskonstruksjon. Alt dette lar deg få et jevnt oppsett for å skape filmfølelse uten å måtte bære rundt på tunge objektiver og adaptere.

Særegen bokeh-effekt

I tillegg til den klassiske lyseffekten til et anamorfisk objektiv, får du også en særegen og spennende karakter i bokehen. Den blir ikke tradisjonelt rund, men får i stedet en form som ligner på amerikansk fotball, et utseende som har betydning for anamorfe linser. Du får også en annen karakter i dybdeskarpheten og bildet føles mer tredimensjonalt og filmatisk.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK