Etbensstativ P-204SR aluminium 4-delt

Sirui Etbensstativ P-204SR aluminium 4-delt

1032085
  • Skap 360 graders panoreringer i alle retninger
  • Lett å være med seg og kan raskt slås opp
  • Ideell når du jobber på trange plasser
1 645 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sirui P-224S
En monopod er perfekt for fotografering med lang telelinse, eller når du fotograferer i dårlige lysforhold. Det er lett å bære, raskt å folde ut, og er ideelt når du jobber i trange rom. Dette stativet har tre robuste, uttrekkbare føtter,og gir stabilitet og fleksibilitet som ikke er mulig med med et standard etbensstativ.Med føttene kan du gjøre 360 graders panoreringer i alle retninger, og du kan også skape ytterligere stabilitet gjennom å stå på den. Føttene kan erstattes med en rustfri spikfot, for utendørs bruk.

OBS: Bildet viser karbonfiberversjonen av samme stativ. Utover materialet er de to helt like.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.