Etbensstativ P-324SR karbonfiber 4-delt

Sirui Etbensstativ P-324SR karbonfiber 4-delt

1033899
  • Lett å være med seg og raskt å stille inn
  • Ideell når du jobber å trange plasser
  • Tre robuste, nedfellbare føtter som gir stabilitet og fleksibilitet
3 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sirui P-324SR

Et etbensstativ er perfekt for fotografering med lange teleobjektiver, eller ved fotografering i dårligere lysforhold. Det er lett å bære med seg, går raskt og slå opp og er ideelt når du jobber på trange steder.

Dette stativet har tre robuste, nedfellbare føtter, som gir stabilitet og fleksibilitet som ikke er mulig med vanlige etbensstativ. Med føttene kan du gjøre 360 graders panoreringer i alle retninger, og du kan også skape ytterligere stabilitet ved å stå på de. Føttene kan erstattes med rustfrie spikerføtter, for bruk utendørs.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.