Etbensstativ P-326 6-delt

Sirui Etbensstativ P-326 6-delt

1010880
  • Lett og kompakt hjelpemiddel for fotografering
  • Stativet veier 400 gram og er bare 38 cm lang i sammenlagt modus
  • Maksimal høyde 154 cm
1 149 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Kompakt enbensstativ i kolfiber.

P-326 er et lett og kompakt hjelpemiddel for fotografering i dårlig lys, når du ikke har tid til å sette opp et stativ. Rammen veier 400 gram, og er bare 38 cm lang når den slås sammen, og den kan dras ut til 154cm, noe som gjør den til et perfekt kamera du kan ta med deg over alt. P-326 har en gummifot, noe som gjør at den ikke sklir, og grepet holder hånden din isolert fra kulde.

Stativet kan skrus fast direkte på kameraet via en 1/4" skrue, eller på et stativhode via 3/8"-skruen. Kompletter gjerne med et tilthode, det gir deg muligheten til å vende kameraet i portrettmodus, samt montere den av/på fort. Med et videohode får du et kompakt etbensstativ for videohåndtering.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.