Ettbenstativ P-204SR aluminium 4-delt

Sirui Ettbenstativ P-204SR aluminium 4-delt

1032085
  • Skap 360 graders panoreringer i alle retninger
  • Lett å være med seg og kan raskt slås opp
  • Ideell når du jobber på trange plasser
1 645 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sirui P-224S
En monopod er perfekt for fotografering med lang telelinse, eller når du fotograferer i dårlige lysforhold. Det er lett å bære, raskt å folde ut, og er ideelt når du jobber i trange rom. Dette stativet har tre robuste, uttrekkbare føtter,og gir stabilitet og fleksibilitet som ikke er mulig med med et standard etbensstativ.Med føttene kan du gjøre 360 graders panoreringer i alle retninger, og du kan også skape ytterligere stabilitet gjennom å stå på den. Føttene kan erstattes med en rustfri spikfot, for utendørs bruk.

OBS: Bildet viser karbonfiberversjonen av samme stativ. Utover materialet er de to helt like.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.