Gimbal PH-20 karbonfiber

Sirui Gimbal PH-20 karbonfiber

1010883
  • Gimbalhode for store teleobjektiver. Tåler opp til 18 kg
  • Perfekt for å følge raske bevegelser
  • Lett å balansere
3 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Gimbal PH-20 karbonfiber
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Dual Mount Arm LSA-10
5 377 NOK
Gimbal PH-20 karbonfiber
Kameraplate PH-120
Folding Screwdriver Kit 2373
5 153 NOK
Stativhode som er ideell ved fotografering av bevegelige objektiver med store teleobjektiver. Vanlige kulehoder eller treveishoder kan være vanskelige å bruke i disse situasjonene, men gimbalhodet gjør at kameraet og det tunge teleobjektivet blir nærmest vektløst, slik at du mykt og presist kan følge raske, bevegelige objekter. Hodet er svært sterkt, og kan være opp til 18 kilos vekt, samtidig som materialet minsker rystelser og passer på at hodet klarer temperaturforandringer bedre. Kamera og objektiv balanserer på gimbalhodet, og det krever ingen låseanordning - du kan istedet med letthet bevege kameraet ditt raskt og enkelt i alle retninger.

Egenskaper
- Ideell for fotografering med lange, tunge teleobjektiver
- Bra toleranse mot temperaturforandringer
- Kan helles fra  +150 til -60 grader

Leveres med
PH-20 hode, hurtigplate, feste for hurtigplate, verktøy, modelltilpasset futteral
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.