Sirui HA-77 horisontal arm
Sirui HA-77 horisontal arm
Sirui HA-77 horisontal arm

Sirui HA-77 horisontal arm

HA-77 horisontal arm

1028551
NettlagerBestilles fra leverandør, levering innen 3-7 dager
Butikk:
2 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Horisontalarm for montering på stativ

Hvis du vil komme enda nærmere og få et mer allsidig stativ er en horisontalarm et perfekt verktøy for deg. Horisontalarmen monteres direkte på stativ i stedet for et stativhode med 3/8" skruer, deretter monteres valgfritt stativhode på toppen av horisontalarmen. Kan brukes som en mini video-jib.

Armen kan panoreres 360 grader og justeres i stigning med 180 grader, og låses i samtlige posisjoner. Armen kan forlenges til totalt 77cm.

Bruk armen for å montere to kameraer, eller et kamera i den ene enden samt tilbehør til en videoskjerm i den andre enden ved å skru kroken i armens ene side. Kroken kan ellers brukes for å feste en sandsekk eller annen motvekt.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.