Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HA-77 horisontal arm

Sirui HA-77 horisontal arm

1028551
2 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Horisontalarm for montering på stativ

Hvis du vil komme enda nærmere og få et mer allsidig stativ er en horisontalarm et perfekt verktøy for deg. Horisontalarmen monteres direkte på stativ i stedet for et stativhode med 3/8" skruer, deretter monteres valgfritt stativhode på toppen av horisontalarmen. Kan brukes som en mini video-jib.

Armen kan panoreres 360 grader og justeres i stigning med 180 grader, og låses i samtlige posisjoner. Armen kan forlenges til totalt 77cm.

Bruk armen for å montere to kameraer, eller et kamera i den ene enden samt tilbehør til en videoskjerm i den andre enden ved å skru kroken i armens ene side. Kroken kan ellers brukes for å feste en sandsekk eller annen motvekt.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.