Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

L-feste til Sony A7R III

Sirui L-feste til Sony A7R III

1041223
635 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Sirui L-feste/bracket TY-A7R III

L-feste til Sony A72 III som gir deg mulighet for tilgang til alle kabeltilkoblinger og batterilokket når den er montert. Den store foredelen med et L-feste/bracket er at du raskt kan bytte fra horisontal til vertikal fotografering uten å måtte flytte posisjonen på kulehodet. Ytterligere en stor fordel er at kamerahuset blir perfekt i hånden med festet montert på fordi lillefingeren ofte havner på undersiden av kameraet på A7R III.

Fördelar

  • Bytt raskt mellom horisontal og vertikal fotografering
  • Tilgang til alle porter og batteriluken
  • Arca-Swiss kompatibelt
  • SIRUI sikkerthetslås
  • Bedre grep for mange brukere
  • Kan brukes sammen med støtteplaten TY-350 for teleobjektiv

Leveres med

  • L-feste til Sony A7R III
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.