Stativkit T-2005X+G-20KX aluminium

Sirui Stativkit T-2005X+G-20KX aluminium

1011107
  • Kort midtsøyle medfølger
  • Spagatfunksjon
  • Passer utmerket til kompaktkameraer og kompakte systemkameraer
2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lite, kompakt og stabilt stativ for reiser

Takket være 5 benseksjoner og muligheten til å felle beina 180º oppover blir T-2005X+G+20KX veldig kompakt ved transport, samtidig som du får en bra arbeidshøyde i oppstilt modus. Stativet passer utmerket på reiser takket være en lav vekt, kombinert med kompakt pakkeformat og god maksbelastning. Stativkitet passer utmerket til kompaktkameraet og bridge-kameraer med mye zoom, kompakte systemkameraer og mindre DSLRer med normalzoom.

Stativet T-2005X

Stativet er laget i aluminium, og har 5 stk benseksjoner. Ved transport kan beina slås 180º oppover, noe som gir en svært kort og kompakt transportstørrelse, perfekt til å putte ned i reisevesken. Du kan også vende på midtpillaren for å fotografere i svært lave vinkler, perfekt for macro eller dramatiske landskapsbilder. Spagat-funksjonen på stativet tilfører også stabilitet og letteregjør plassering i svært kupperte terreng.

Kulehode G-20KX

Med separate justeringsskruer for panorering, friksjonskontroll og låsing får du maksimal kontroll og fleksibilitet. Låsemekanismen gir en kraftig låsning selv med last opp til 20 kg. De to innebygde vaterene gir deg raskt horisontell og vertikal innstilling.

Leveres med:

  • Stativ T-2005X
  • Kulehode G-20KX
  • Kameraplate TY-50X
  • Kort midtpilar
  • Transportveske

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.