Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Skaarhoj Blue Pill
Artikkelnummer: 1054587

Skaarhoj Blue Pill

Konfigurasjonsmotoren som gir Skaarhojpanelene uendelige muligheter

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Sett sammen panelene i et kraftig og fleksibelt system
 • Gir deg full kontroll over alle Skaarhoj-enhetene dine
 • Få mer kraft til UniSketch-panelene dine
9 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blue Pill er hjernen som snakker med alle dine skaarhoj-enheter og bruker Skaarhojs ultimate grensesnitt Blue Pill Reactor. I Reactor er prosessorkraften til panelene og enhetene dine satt sammen og gir deg både ultimat kraft og fleksibilitet.

Fordeler

 • Sett sammen panelene dine til et kraftig og fleksibelt system
 • Gir deg ultimat kontroll over alle dine Skaarhojenheter
 • Få mer kraft til dine UniSketch-paneler
 • Ubegrenset antall Skaarhojenheter
 • Ubegrenset antall eksterne enheter som bildemiksere og kameraer
 • Funksjoner som makroer, tidslinjer og mer
 • 1/4 gjenger for montering
 • HDMI ut for kommende funksjoner


Blue Pill forbedrer UniSketch-økosystemet ved å kombinere flere kontroller til en enkelt sømløs kontroll. Blue Pill snakker med UniSketch-paneler og gir deg flere muligheter og mer kraft enn det som var mulig i UniSketch-systemet. Denne enhetskjernen har lenge eksistert som en måte for tredjepartsutviklere å samarbeide med UniSketch-kontrollere på, men nå tar Skaarhoj neste steg og reduserer begrensningene til panelene deres. Bare du setter grensene. Med denne veitestede teknologien tar Blue Pill rett og slett kontroll over UniSketch-panelene og tilbyr uovertrufne muligheter som UniSketch aldri kunne gjort på egen hånd.

Egenskaper

OLED-skjerm med fargestøtte lar deg se innhold på BluePill. Det være seg parametere fra kameraene og switcherne eller tilpasset grafisk innhold, Reactor hjelper deg med å lage din ideelle visualisering.

LED lys

LED-belysningen på baksiden av BluePill kan konfigureres til alle farger og intensiteter. Du kan også konfigurere denne tilbakemeldingen basert på enhetens parametere eller egendefinerte forhold. Fungerer også som målelampe på kameraet ditt.

USB

BluePill har en USB 2.0-port. Dette kan brukes til å lagre miniatyrbilder via tredjepartsprogramvare for å lage visuelle miniatyrbilder for panelet ditt. Med denne porten kan du også koble til en harddisk, tastatur, mus og mer for å utvide funksjonaliteten til BluePill.

Micro USB-porten på BluePill kan gi strøm til BluePill i situasjoner der PoE ikke er tilgjengelig for deg. Den kan også betjene eksterne enheter i tilfeller der PoE opererer BluePill. I tillegg gir det en mulighet til å programmere eller tilbakestille enheten via seriell tilkobling eller lese data fra eksterne enheter.

HDMI

HDMI-utgang lar deg sende videostrøm til en hvilken som helst HDMI-aktivert skjerm eller enhet. Dette åpner for mange muligheter for fremtidige verktøy som prosjektinstrumentpaneler, kamerafeeds, miniatyrbildebanker og mer servert fra BluePill!

BluePill kommer med to standard ¼ ”-20 skruehull for enkel installasjon hvor som helst i installasjonen.
BluePill kommer også med to rom for strips. 2,5 cm brede utskjæringer kan brukes for å hjelpe deg med å feste den hvor som helst.

Se hvilke Skaarhoj-paneler og eksterne enheter som er kompatible med Blue Pill her!

Leveres med

 • Blue Pill
 • USB-kabel 1m
 • Nettverkskabel 2m
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen