Skaarhoj PTZ Pro w/BPI
Artikkelnummer: 1054582

Skaarhoj PTZ Pro w/BPI

PTZ Pro med Blue Pill, mer kraft, mer fleksibel og mer brukervennlig

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Innebygd Blue Pill
 • Kontroller PTZ-kameraene og bildemikseren fra samme kontroller
 • Tilpass det helt i henhold til dine behov
29 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Skaarhoj PTZ Pro er et fleksibelt og kompetent kontrollpanel som både kan styre dine PTZ-kameraer og samtidig styre bildemikseren din, videoruteren eller dine andre videoprodukter. Med Blue Pill innebygd er PTZ Pro nå kraftigere, mer fleksibel og mer brukervennlig enn før. Listen kan gjøres lang med hva PTZ Pro kan gjøre. Med sin fleksible og kraftige GUI "Blue Pill Reactor" kan du enkelt tilpasse alle enheter til dine spesifikke behov og programmere dem nøyaktig til dine behov og smak.

Fordeler

 • Blue Pill innebygd
 • Styr PTZ-kameraene og bildemikseren fra de samme kontrollene
 • Passer utstyr fra forskjellige merker
 • Tilpass den helt til dine behov
 • Liten og kompakt
 • Fireveisknapper for ultimat kontroll
 • Ubegrenset antall eksterne enheter
 • 3-skulders joystick gjør det enkelt å kontrollere PTZ-kameraene dine
 • Strøm via POE eller ekstern strømforsyning


Styrer kameraer og utstyr fra Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog og mange flere. Skaarhoj utvikler sitt bibliotek med kompatible produkter hele tiden, les mer om hvilke produkter du kan kontrollere her !

Blue Pill

Blue Pill er hjernen som snakker med alle dine skaarhoj-enheter og bruker Skaarhojs ultimate grensesnitt Blue Pill Reactor. I Reactor er prosessorkraften til panelene og enhetene dine satt sammen og gir deg både ultimat kraft og fleksibilitet. Blue Pill forbedrer UniSketch-økosystemet ved å kombinere flere kontroller til en enkelt sømløs kontroll. Blue Pill snakker med UniSketch-paneler og gir deg flere muligheter og mer kraft enn det som var mulig i UniSketch-systemet. Denne enhetskjernen har lenge eksistert som en måte for tredjepartsutviklere å samarbeide med UniSketch-kontrollere på, men nå tar Skaarhoj neste steg og reduserer begrensningene til panelene deres. Bare du setter grensene. Med denne veitestede teknologien tar Blue Pill rett og slett kontroll over UniSketch-panelene og tilbyr uovertrufne muligheter som UniSketch aldri kunne gjort på egen hånd.

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, kun ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire ulike funksjoner på en og samme knapp samtidig. Du har enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere volumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knapper og kontroller er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm med både farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og felger på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Strøm over POE

PTZ Pro har muligheten til å rutes over en nettverkskabel kalt POE. Dette krever at du har en nettverksswitch som håndterer POEer. En standard strømforsyning følger selvfølgelig også med.

3-akset joystick

PTZ Pro har en myk og vellaget joystick som f.eks. Lar deg kontrollere PTZ-kameraene dine. Dette gjør du enkelt med en 3-akset joystick som kan tilpasses dine behov. For eksempel kan du kontrollere Pan, Tilt, Zoom.

Også tilgjengelig med Hall Effect Joystick

Hall Effect er en joystick som er bygget med magneter som gir en mykere, mer presis og mer premium opplevelse.
Kontakt oss for å bestille Hall Effect-versjonen.

Leveres med

 • Skaarhoj PTZ Pro med Blue Pill
 • 12V Strømforsyning 1,5m
 • USB-kabel 1m
 • Nettverkskabel 2m
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.