Kampanje
Sony A7C R Body Silver
Sony A7C R Body Silver
Sony A7C R Body Silver
Artikkelnummer: 1060559

Sony A7C R Body Silver

Utrolig kraftig fullformatkamera med et kompakt design

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Knivskarpe bilder med 61 megapiksler
 • Rask, lydløs og nøyaktig autofokus
 • 4K-opptak med kinofølelse

Velg variant

41 990 NOK44 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ta opp i høy oppløsning hvor som helst med A7C R – det ultimate kompaktkameraet for utrolige detaljer. Bruk fullformatssensoren på 61 megapiksler med AI-behandling for nøyaktig sporing i sanntid, noe som er arvet fra Sonys profesjonelle Alpha-kameraer. Ta opp komfortabelt med den medfølgende grepforlengelsen, OLED-søker, roterbar LCD-skjerm og berøringsfølsom meny. Perfekt for profesjonelle eller lidenskapelige gate-, portrett- eller landskapsfotografer på jakt etter maksimal portabilitet med best mulig bildekvalitet.

Fordeler

 • Ta knivskarpe bilder med 61 megapiksler
 • Rask, lydløs og nøyaktig autofokus
 • Syv-trinns bildestabilisering i kamerahuset
 • Roterbar touchskjerm med selfie-modus
 • 4K-opptak med kinofølelse
 • AI-behandling for nøyaktig sanntidssporing
 • Værbestandig kamerahus som er støv- og væskebestandig
 • Bionz X-prosessor og bildebehandlingsalgoritme

Kompakt størrelse, stilig design

Sony Alpha 7C R er en perfekt blanding av kompakthet og stil. Nyt profesjonell bildekvalitet med et kompakt kamera som passer din livsstil. Det er også det minste fullformatkameraet i Sony Alpha-serien. Kast den i ryggsekken og ta den med på tur eller bær den på skulderen for å føle friheten ved å kunne være kreativ hvor som helst.

Opplev profesjonell bildekvalitet

Gå inn i en verden med uovertruffen oppløsning med Alpha 7C R. 61 megapikslers Exmor R™ fullformatsensor, BionZ XR-prosessoren og den 7-aksede innebygde bildestabilisatoren gir deg sammen muligheten til å fange de minste detaljene i motivet ditt, selv under dårlige lysforhold. Med en utrolig oppløsning på opptil 24 megapiksler i APS-C-modus er det som å ta bilder med to objektiver i ett, noe som gir deg kreativ frihet med et knappetrykk. Enten du fotograferer landskap under en fottur, gatescener eller portretter, fanger kameraet motivet med de vakreste fargene.

Ikke gå glipp av et sekund med AI autofokus for bilder og videoer

Alpha 7CR drives av en avansert AI-behandlingsenhet som gir presis og kontinuerlig sporing av motivet ditt. Med flere forskjellige motivalternativer for øyedeteksjon, som mennesker, dyr eller fugler, kan du dykke ned i handlingen og stole på at kameraet sporer motivet i scenen. Med serieopptak på opptil 8 bilder/s og slow motion i 4K, følger den handlingen slik at du kan fange unike øyeblikk og uttrykk.

Ta din kreative opplevelse til neste nivå

Alpha 7CR er kompakt uten at det går på bekostning av brukervennligheten. Vær kreativ med den nye fullt roterbare skjermen og den forbedrede elektroniske søkeren (eVF). Kontroller enkelt kameraet med front-/bakhjul og berøringsskjermmeny. Med lang batterilevetid og et eksternt grep for enkel og komfortabel bruk, er kameraet utviklet for å vare i lange fotoøkter.

Opptak i 4K med kinofølelse

Forbedre den visuelle historiefortellingen din med opptak i 4K60p og FHD 120p i 10-bit 4:2:2 med Alpha 7CR. Fange øyeblikk av kinokvalitet uten problemer med S-Cinetone, Creative Expressions og loggopptak med LUT-er, Monitor LUT-er og Import LUT-er for fengslende, kinolignende uttrykk.

Leveres med

 • Sony A7C R
 • Oppladbart batteri NP-FZ100
 • Skulderrem
 • Kamerahusdeksel
 • Deksel for tilbehørssko
 • Batterigrep
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen