Sony Batteri NP-FM500H
Artikkelnummer: 302232

Sony Batteri NP-FM500H

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
935 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Sony Batteri NP-FM500H Egenskaper: STAMINA-batteri med ekstra lang varighet. Lithumion-batterier uten minneeffekt. Meget effektivt, kompakt og lett. Kapasitet: 7,2 V / 11,8 Wh / 1650 mAh. Mål: (mm) B 38,2 x H 20,5 x D 55,6. Vekt: 78g. Kompatible kameramodeller: http://www.sony.no/product/dsa-batteries---chargers/np-fm500h#pageType=Compatibles
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen