Rabatt ved kjøp av kamera
Artikkelnummer: 1055457

Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II

Utrolig skarp og lyssterk normalzoom for Sony FE

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Like rask og lyssterk i alle brennvidder
 • Jevn og stille autofokus - perfekt for filming
 • Støv- og fuktbestandig konstruksjon
26 864 NOK

Rabatt ved kjøp av kamera

Akkurat nå kan du spare 3000 kroner når du kjøper dette objektivet sammen med et utvalgt Sony-kamera. Du kan få rabatt på ett objektiv per kamera. Kampanjen er gyldig frem til 31/3 - 2025.
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony FE 24-70 f/2,8 GM II er et utmerket standard zoomobjektiv med E-fatning fra Sony. Det er designet for å gi en jevn, rask og kontinuerlig autofokus for filmopptak med minimal brennvidde-, fokus- og akseforandring ved zooming, noe som resulterer i bedre bildekvalitet. Sony 24-70mm-objektivet leverer også en konstant blender på f2,8, som gir høyere bildekvalitet og utmerkede funksjoner, spesielt for filmopptak og stillbilder i fullformat.

Fordeler

 • Utviklet for dagens kameraer med høy oppløsning
 • Like rask og lyssterk i alle brennvidder
 • Jevn og stille autofokus - perfekt for filming
 • Støv- og fuktbestandig konstruksjon
 • Konstant maksimal blenderåpning på f/2,8 i hele zoomområdet

Avansert optisk design

Den avanserte optiske designen inkluderer to ED-elementer (Extra Low Dispersion), to Super ED-elementer, to XA-elementer (Extreme Aspherical) og tre asfæriske elementer sørger for enestående oppløsning i dette G Master standard zoomobjektivet med konstant f/2, 8 blenderåpning. som gir høy oppløsning fra hjørne til hjørne og vakker bokeh. Dette er et enestående fullformatobjektiv fra Sony som er perfekt for å ta stillbilder, lage innhold og spille inn videoer.

Vakre og jevne bakgrunner

Den sirkulære blenderen med 11 blenderlameller på G Master 24-70mm objektivet fra Sony med konstant f/2,8 blenderåpning skaper vakre, sirkulære bokeh-effekter med uskarphet i bakgrunnen.

Rask og nøyaktig autofokus

Med fire lineære XD-motorer (Extreme Dynamic) med kompleks struktur får du raskere og mer presist fokus for filmskaping og fotografering. Med dette standardzoomobjektivet vil du aldri gå glipp av en fotomulighet.

Fantastisk klarhet uansett vær

En konstant maks blenderåpning på f/2,8 i hele zoomområdet holder lysstyrken stabilt selv når du endrer brennvidden. Frontelementet på dette Sony G Master-objektivet er utstyrt med et fluorbelegg som avviser vann, olje og andre forurensninger og er lett å tørke av for å fjerne skitt og fingeravtrykk. Støv- og fuktbestandig konstruksjon samt fleksible kontroller gjør dette Sony G Master-objektivet perfekt for de mest utfordrende situasjonene - både innendørs og utendørs. Det er også kompatibel med funksjonen for brennviddeforandring.

Leveres med:

 • Solblender (ALC-SH168)
 • Fremre objektivdeksel (ALC-F82S)
 • Bakre objektivdeksel (ALC-R1EM)
 • Veske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen