Batterilader BC-TRX

Sony Batterilader BC-TRX

1001725
799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Batterilader med alternativer for USB-lading/-strømforsyning Lade batteriet til Cyber-shot™-kameraet raskt Lad sju batterityper: X, N, G, D, T, R og K Fleksibel lading fra strømplugg eller USB Lad batteriet til Cyber-shot™ raskt - Lad batteriet til digitalkameraet raskere enn du kan lade opp kamerahuset, slik at du ikke går glipp av fotograferingsmuligheter Gi strøm til en rekke enheter med Cyber-shot™-batterier - Laderen er kompatibel med sju batterityper, inkludert NP-BX1, NP-BN1, NP-BN, NP-FG1/BG1, NP-FD1/BD1/FT1, NP-FR1 og NP-BK1 Fleksibilitet til å lade flere enheter - Du kan også bruke funksjonen for USB-lading og den medfølgende micro-USB-kabelen for å tilføre strøm til Handycam®-videokameraer og kompaktsystemkameraer (NEX) Se på statusindikatoren for å se strømnivåene - Se hvor lang tid det vil ta før du kan bruke kameraet igjen ved å følge den beregnede ladestatusen i prosent på indikatorlampen
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.