Sony Blitskoadapter ADP-MAA
Artikkelnummer: 1001885

Sony Blitskoadapter ADP-MAA

Blitskoadapter ADP-MAA

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen -18--14 dager
Butikklager:
349 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Monter et større utvalg av tilbehør på kameraet. Skoadapter for å feste tilbehør med autolås på kamera med universalsko. -Gir mulighet for et bredt utvalg av tilbehør -Gir deg mer kreativ frihet -Liten, lett og enkel å feste Kompatibel med blant annet A99V og NEX-6.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.