Sony CFexpress Type A 80GB 800MB/s
Artikkelnummer: 1049057

Sony CFexpress Type A 80GB 800MB/s

En ny generation av hurtighet

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Utrolig hurtigt kort - hele 800 MB/s
  • Spill inn RAW-video og overfør filer ultrakjapt
  • Robust og fuktbeskyttet med IP57

Velg minnestørrelse

2 488 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

En ny generasjon hastighet

For å møte den høye kapasiteten til kameraene og den nye typen hastigheter som trengs, har Sony laget en ny standard minnekort – CFexpress Type A. Størrelsen og utseendet er veldig lik de tidligere SD-kortene, men hastigheten er mer enn doblet , kan disse kortene lese data med hele 800 MB/s.

Fordeler

  • Utrolig raskt kort - hele 800 MB/s
  • Ta opp RAW-video og overfør filer ultrarask
  • Slitesterk og fuktsikker med IP57

Ta opp RAW-video - direkte på minnekortet ditt

Sony CFexpress Type A er designet for kontinuerlig dataoverføring med høy båndbredde. Sammen med kameraer som A7S III kan du ta opp RAW-video direkte på minnekortet, for ultimat fleksibilitet i etterproduksjon. Med MRW-G2 kortleser har du en like rask utlasting av filer, slik at du kan komme tilbake til jobb så raskt som mulig.

Klar for alle typer miljøer

CFexpress Type A-kortene har Sonys TOUGH-stempel, som betyr at de er designet for å tåle de tøffeste miljøene – fra iskalde minusgrader til tørre ørkenlandskap. De er ti ganger mer holdbare enn standard CFexpress-kort og tåler fall på opptil 7,5 meter. Kortene har også IP57 beskyttelse mot støv og fuktighet - vaskemaskinsikker! Bytt kort uten å bekymre deg, uansett hvor du er i verden.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.