Sony CFexpress Type A 80GB 800MB/s
Artikkelnummer: 1049057

Sony CFexpress Type A 80GB 800MB/s

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Utrolig hurtigt kort - hele 800 MB/s
  • Spill inn RAW-video og overfør filer ultrakjapt
  • Robust og fuktbeskyttet med IP57

Velg minnestørrelse

2 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

En ny generasjon hastighet

For å møte den høye kapasiteten til kameraene og den nye typen hastigheter som trengs, har Sony laget en ny standard minnekort – CFexpress Type A. Størrelsen og utseendet er veldig lik de tidligere SD-kortene, men hastigheten er mer enn doblet , kan disse kortene lese data med hele 800 MB/s.

Fordeler

  • Utrolig raskt kort - hele 800 MB/s
  • Ta opp RAW-video og overfør filer ultrarask
  • Slitesterk og fuktsikker med IP57

Ta opp RAW-video - direkte på minnekortet ditt

Sony CFexpress Type A er designet for kontinuerlig dataoverføring med høy båndbredde. Sammen med kameraer som A7S III kan du ta opp RAW-video direkte på minnekortet, for ultimat fleksibilitet i etterproduksjon. Med MRW-G2 kortleser har du en like rask utlasting av filer, slik at du kan komme tilbake til jobb så raskt som mulig.

Klar for alle typer miljøer

CFexpress Type A-kortene har Sonys TOUGH-stempel, som betyr at de er designet for å tåle de tøffeste miljøene – fra iskalde minusgrader til tørre ørkenlandskap. De er ti ganger mer holdbare enn standard CFexpress-kort og tåler fall på opptil 7,5 meter. Kortene har også IP57 beskyttelse mot støv og fuktighet - vaskemaskinsikker! Bytt kort uten å bekymre deg, uansett hvor du er i verden.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen