Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Sony CyberShot DSC-RX100 VI
Artikkelnummer: 1039988

Sony CyberShot DSC-RX100 VI

CyberShot DSC-RX100 VI

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • En 20.1 mp 1" Exmor RS-sensor gir høy seriebildetagning og 4K-video
 • Svært rask autofokus med 315 punkter
 • Slowmotionfilming in Full HD
12 989 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

8x zoom, rask autofokus og innebygd søker i lommeformat

RX100 VI er et stort kamera i lite format. En skarp autofokus med smarte funksjoner, 8x optisk zoom, høy seriebildetagning, 4K video og selfieskjerm gjør at kameraet passer like bra til reisefotografen, vloggeren og eventyreren som til sportsforeldre og deg som vil ha et kompetent kamera som er lett å ta med.

Fordeler:

 • 20.1 mp med 1”-sensor
 • 24-200mm med bildestabilisering
 • Rask og funksjonsrik autofokus
 • 24 bilder per sekund
 • Innebygd søker med “one-touch” funksjon.
 • Vinklingsbar selfieskjerm med touch
 • 4K video med HDR
 • Slowmotion med HFR

20.1 mp med 1”-sensor

RX100 VI bruker den populære og raske 1" store sensoren fra tidligere modeller, noe som gjør det mulig å filme i høy hastighet, få mange stillbilder per sekund og også en rask og effektiv autofokus da kameraet kan lese ut informasjonen fra sensoren flere ganger per sekund.

24-200mm med bildestabilisering

Til forskjell fra tidligere modeller så vil RX100 VI med en 8x zoom tilsvarende 24-200mm f/2,8-4,6 (3x zoom, 24-70mm f/1,8-2,8 på tidligere modeller) uten at kameraet blir større. Du får fremdeles plass til det i lommen, mmen nå med enda mer zoom.

Rask og funksjonsrik autofokus

Sony ligger i forkant når det gjelder autofokus i kompakte og speilløse kameraer, og der er RX100 VI ikke noe unntak. Med 315 autofokuspunkter, samme system som i RX10 VI får du en veldig rask og nøyaktig autofokus. Mengden autofokuspunkter sammen med den raske avlesningen på sensoren gir også RX100 VI gode muligheter til å følge motiv som løper, sykler eller står på ski. Kameraet har også Sonys populære Eye AF, der kameraet automatisk legger fokus på øynene.

24 bilder per sekund

Jo flere bilder du tar, jo større er sjansen for at du fanger det rette øyeblikket. Med 24 bilder per sekund har du mulighet til å fange alle øyeblikkene. Kombinert med den raske autofokusen og 8x zoom blir det morsomt og lett å fange spennende situasjoner.
Innebygd søker med "one-touch" funksjon. Som tidligere modeller har Sony RX 100 VI en innebygd søker, men denne er utviklet med "one touch", noe som innebærer at søkeren er klar for bruk så fort du har tatt den opp (på tidligere modeller måtte du dra ut okularet før søkeren var klar til å brukes).

Vinklingsbar selfieskjerm med touch

Skjermen kan vinkles både oppover og nedover, og kan også stilles i selfie-modus over kameraet, noe som er perfekt om du vlogger og vil ha kameraet montert på et håndtak eller et etbensstativ. RX100 VI har også touchfunksjon, noe som gjør at du kan bestemme hvor fokus skal være og bruke kameraets utløser via skjermen. Skjermens vikbare design gjør også at den kan fungere som et lite panikkstativ for å få litt ekstra stabilitet når kameraet står på f.eks. er bord, samt vinkle kameraet oppover om det skulle behøves. Men vlogger du mye skal du selvfølgelig ha et ordentlig bordsstativ eller gorillapod.

4K video med HDR

Kameraet klarer å filme i 4K med 30 bilder per sekund. Nytt i RX100 VI er også at kameraet kan filme i HDR via HLG, for å beholde så mye informasjon som mulig i både lyse og mørke partier samtidig. For å spille av HDR kreves en HDR (HLG)-kompatibel tv.

Slowmotion med HFR

Akkurat som det går an å fange mange stillbilder per sekund, kan du også filme i mange bilder per sekund. Via HFR (High Frame Rate) på modusrattet vil du enkelt komme til høyhastighetsmodusen. Opp til 1000fps i FullHD som filmer mellom 3 til 6 sekunder avhengig av kvalitet. Med en slowmotion-effekt på 40 blir det mellom 120 til 240 sekunder ferdig film.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK