Kampanje

CyberShot DSC-RX100 VI

Sony CyberShot DSC-RX100 VI

1039988
 • En 20.1 mp 1" Exmor RS-sensor gir høy seriebildetagning og 4K-video
 • Svært rask autofokus med 315 punkter
 • Slowmotionfilming in Full HD
10 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sony Winter CashbackSpar 1 100,-

Akkurat nå får du penger tilbake når du kjøper produkter fra Sony! Denne cashbacken kan kombineres med andre tilbud. Kampanjen gjelder t.o.m. 31/1-2021.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

CyberShot DSC-RX100 VI
Minnekort SDXC Extreme Pro 64GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
Pusseklut mikrofiber
11 363 NOK
CyberShot DSC-RX100 VI
Stativkit TSL08CN00 Slim karbonfiber
Pusseklut Photo Microklear Cloth
12 784 NOK

8x zoom, rask autofokus og innebygd søker i lommeformat

RX100 VI er et stort kamera i lite format. En skarp autofokus med smarte funksjoner, 8x optisk zoom, høy seriebildetagning, 4K video og selfieskjerm gjør at kameraet passer like bra til reisefotografen, vloggeren og eventyreren som til sportsforeldre og deg som vil ha et kompetent kamera som er lett å ta med.

Fordeler:

 • 20.1 mp med 1”-sensor
 • 24-200mm med bildestabilisering
 • Rask og funksjonsrik autofokus
 • 24 bilder per sekund
 • Innebygd søker med “one-touch” funksjon.
 • Vinklingsbar selfieskjerm med touch
 • 4K video med HDR
 • Slowmotion med HFR
 

20.1 mp med 1”-sensor

RX100 VI bruker den populære og raske 1" store sensoren fra tidligere modeller, noe som gjør det mulig å filme i høy hastighet, få mange stillbilder per sekund og også en rask og effektiv autofokus da kameraet kan lese ut informasjonen fra sensoren flere ganger per sekund.

24-200mm med bildestabilisering

Til forskjell fra tidligere modeller så vil RX100 VI med en 8x zoom tilsvarende 24-200mm f/2,8-4,6 (3x zoom, 24-70mm f/1,8-2,8 på tidligere modeller) uten at kameraet blir større. Du får fremdeles plass til det i lommen, mmen nå med enda mer zoom.

Rask og funksjonsrik autofokus

Sony ligger i forkant når det gjelder autofokus i kompakte og speilløse kameraer, og der er RX100 VI ikke noe unntak. Med 315 autofokuspunkter, samme system som i RX10 VI får du en veldig rask og nøyaktig autofokus. Mengden autofokuspunkter sammen med den raske avlesningen på sensoren gir også RX100 VI gode muligheter til å følge motiv som løper, sykler eller står på ski. Kameraet har også Sonys populære Eye AF, der kameraet automatisk legger fokus på øynene.

24 bilder per sekund

Jo flere bilder du tar, jo større er sjansen for at du fanger det rette øyeblikket. Med 24 bilder per sekund har du mulighet til å fange alle øyeblikkene. Kombinert med den raske autofokusen og 8x zoom blir det morsomt og lett å fange spennende situasjoner.
Innebygd søker med "one-touch" funksjon. Som tidligere modeller har Sony RX 100 VI en innebygd søker, men denne er utviklet med "one touch", noe som innebærer at søkeren er klar for bruk så fort du har tatt den opp (på tidligere modeller måtte du dra ut okularet før søkeren var klar til å brukes).

Vinklingsbar selfieskjerm med touch

Skjermen kan vinkles både oppover og nedover, og kan også stilles i selfie-modus over kameraet, noe som er perfekt om du vlogger og vil ha kameraet montert på et håndtak eller et etbensstativ. RX100 VI har også touchfunksjon, noe som gjør at du kan bestemme hvor fokus skal være og bruke kameraets utløser via skjermen. Skjermens vikbare design gjør også at den kan fungere som et lite panikkstativ for å få litt ekstra stabilitet når kameraet står på f.eks. er bord, samt vinkle kameraet oppover om det skulle behøves. Men vlogger du mye skal du selvfølgelig ha et ordentlig bordsstativ eller gorillapod.

4K video med HDR

Kameraet klarer å filme i 4K med 30 bilder per sekund. Nytt i RX100 VI er også at kameraet kan filme i HDR via HLG, for å beholde så mye informasjon som mulig i både lyse og mørke partier samtidig. For å spille av HDR kreves en HDR (HLG)-kompatibel tv.

Slowmotion med HFR

Akkurat som det går an å fange mange stillbilder per sekund, kan du også filme i mange bilder per sekund. Via HFR (High Frame Rate) på modusrattet vil du enkelt komme til høyhastighetsmodusen. Opp til 1000fps i FullHD som filmer mellom 3 til 6 sekunder avhengig av kvalitet. Med en slowmotion-effekt på 40 blir det mellom 120 til 240 sekunder ferdig film.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.