Myggmikrofon med stereolyd

Sony ECM-LV1 Stereo lavalier microphone

1051558
 • Klar stereolyd med bredt opptaksområde
 • Roterbar klemme 360 grader
 • 3,5 mm stereo minikontakt
 • Drevet av tilkoblet enhet
 • Vindbeskyttelse for å minimere vindstøy inkludert
 • Kompakt og diskret utforming
395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Ta opp intervjuer og tale i stereo med Sony ECM-LV1 Stereo Lavalier. Denne myggmikrofonen har høyre og venstre lydopptakskanal med rundopptakende lydmønstre. Den er ment å plasseres nær munnen til personen som snakker for å gi klart stereolydopptak med høy kvalitet. ECM-LV1 kobles til en rekke elektroniske enheter som kameraer, videokameraer og dikteringstelefoner via 3,5 mm stereokontakter og passer spesielt godt til Sonys trådløse ECM-W2BT-mikrofonsystem. Den medfølgende klemmebraketten kan roteres ved 360° som sikrer fleksibel plassering.

Fordeler

 • Klar stereolyd med bredt opptaksområde
 • Roterbar klemme 360 grader
 • 3,5 mm stereo minikontakt
 • Drevet av tilkoblet enhet
 • Vindbeskyttelse for å minimere vindstøy inkludert
 • Kompakt og diskret utforming

Myggmikrofon for mange forskjellige enheter

I tillegg til kameraer og videokameraer kan ECM-LV1 brukes med flere andre elektroniske enheter. Den fungerer med enheter som har en inngang for ekstern mikrofon, for eksempel datamaskiner og digitale opptakere, og har såkalt plug-in-power. Dette betyr at enheten må gi en mikrofon strøm for at den skal fungere.
Du kan gjøre det enklere å filme ved å bruke ECM-LV1 med Sony ECM-W2BT. Koble ECM-LV1 til Sonys trådløse mikrofonsystem og et kamera med kompatibelt digitalt lydgrensesnitt for å unngå å bekymre deg for avstanden til kameraet og retningen til kameraet.
Sony ECM-LV1 myggmikrofon med stereolyd er lett å plassere på klærne med den medfølgende klipsenSony ECM-LV1 passer godt med Sonys ECM-W2BT trådløse mikrofonsett, som vises på bildet (selges separat)

Enkel plassering med vridbar klemme

Med det fleksible vridbare klemmen kan du feste mikrofonen i den vinkelen som passer best. For eksempel kan den plasseres horisontalt på slipset eller kragen, eller vertikalt med en lommeklips. ECM-LV1 er både diskret og enkel å bruke, med sin svarte farge og lille størrelse – bare 32 mm lang og 11 mm i diameter. Den er designet for ikke å være synlig når den er festet til klærne, slik at den kan brukes under forskjellige opptaksforhold.
Sony ECM-LV1 myggmikrofon med stereolyd og dreibar klemme for fleksibel plassering i klærne
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.