Sony FE 100mm f/2,8 STF GM OSS
Sony FE 100mm f/2,8 STF GM OSS
Sony FE 100mm f/2,8 STF GM OSS
Artikkelnummer: 1032276

Sony FE 100mm f/2,8 STF GM OSS

Portrettobjektiv med ekstra myk bakgrunnsuskarphet.

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Portrettobjektiv med STF-teknikk som gir myk og fin bakgrunnsuskarphet
  • OBjektivet har stille og rask autofokus, værtetting, bildestabilisator og stor blenderåpning
  • Objektivet er hovedsaklig tilpasset for portrett og andre bilder der du ønsker liten dybdeskarphet og myk bakgrunnsuskarphet
21 489 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony FE 100mm f/2,8 STF GM OSS

Sonys G-master 100mm f/2,8 STF GM OSS med FE fatning er en medium telelinse designet med portrettfotografering med høy klarhet og pen bakgrunn i fokus.

Fordeler:

  • STF-teknikk
  • Kontrast og Fase-AF
  • Bildestabilisering
  • Mackomodus
  • Valgbar hastighet/variabel blenderåpning

STF-teknik

STF-teknologien rbuker et Apodizations-element som gir deg en kremete, myk og rolig bakgrunnsuskarphet med fin overgang fra fokus til ikke-skarphet. Et APD-element som minner om en mikser men har en myk overgang. Dette myker opp harde kanter i bakgrunnen, uten at det påvirker bildeskarpheten på noen måte.

Kontrast og Fase-AF

Sony 100/2,8 STF GM OSS har støtte for både kontrast og fasebasert autofokus. Det gir en veldig rask og pålitelig autofokus på Sonys speilløse kameraer, fremfor alt  på modeller som har både kontrast og faseautofokus på sensoren.

Bildestabilisering

Objektivet har innebygd bildestabilisering som hjelper deg å motvirke bevegelsesuskarphet, selv på kameraer som ikke har det innebygd i kamerahuset.

Makromodus

Du kan stille inn makromodus på objektivet, noe som gir det bare 0,57m nærgrense, og en forstørrelse på 0,25x. Takket være det kan du løse både portrettfotografering og detaljfotografering unte å måtte bytte mellom objektiver.

Leveres med:

  • Solblender ALC-SH174
  • Frontdeksel
  • Bakdeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen